Wie belt er nou zemelcakes?

Het onderstaande verhaal is automatisch gegenereerd met behulp van Kletsmeier 0.1.2

Een zelfoverschatting moest even iets verkopen nadat Pieter van Gelder zijn pedojaagsters vernieuwd had. De zemelcakes waren opgebeld. Toen aten Jeepee Cleese en Liroy Laurel hun boxers door te afpersen. Onlangs kwam een garage een garage bedreigen op scholen. Castor Kroes-Kroes kon de luie eenzaamheid optillen. Jan Blaauwbroek probeerde afgereden Jack Scheringa in een kwaad daglicht te stellen. Hylke Hall wilde varkensgriep worden in plaats van de varkensgriep. Alexander Geesink moest de voormalige privacy schoonhouden. Uitgegleden Meneertje Laurel en kwijlende Harry Bush mocht ervan voor zijn tweeendertig voorbijgekomen regelmaten uit Groningen blaten. Toen ontploften Coen Poesjkin en Clown de Boer hun spellenmiddagen tot te spelen.

Zestig gepakte prijzen onder vijftien gevlogen dwergwerpsters van strafbaar gedrag van het Utrechts elftal gingen vertellen. Het gebeurt niet alle dagen dat iemand die altijd gezien sneu geleken heeft in een klap al zijn koffies weet te verspelen, maar Arthur Kerver is het gelukt. Luke de Gallier had vergeefs geprobeerd de gevlogen sloerie aan de Russen te verkopen aan Erwin Laurel. Als verscheidene gebefte bedrijfslevens op negenennegentig gevraagde iemanden met een lijkenfobie je spinnenfobieen gaan geven, weet je dat je gezien wordt. Met een slet, godbetert. Een foutje mocht. Een eiersnijder wilde over verscheidene gelezen buikpijnen op fouten een liposuctie kopen. Marry Berkenbosch had het gevallen iets leeggedronken. De aandachtshoeren waren opgevallen. Afgereden Bou van der Velde en opgegroeide Adriaan Hall kwamen geen geile Ome Derksen onder en kwamen wel bedreigen. Dat je iets tegen Hercules Luke hebt, is logisch en nog tot daar aan toe, maar dat je om die reden oorlog wordt van de voorbijgekomenen van de drankzuchtige overlevingstocht, gaat te ver. Adriaan Bosraaf had de inbeslaggenomen kots gemaakt tamelijk geplakt.

Tamme Oliver Zalm voor de fout zou opdringen. Opgevallen Bou Tolstoj en getrakteerde Micha de Das haakten wel voorbijgekomen maar mooi dat uitgekotste Wouter Cor wel mocht kraken. En met de vakantie bleek het ook wel mee te vallen. Enkele gevallen hoeren uit Venlo zouden villen. Naakte Erika M. de Boer ging graag opgevallen baten van jodelend gedrag. Dat je iets tegen Maurice Salemink hebt, is logisch en nog tot daar aan toe, maar dat je om die reden excursie wordt van de toeterenden van de geneukte overlevingstocht, gaat te ver. Gebelde Napoleon Wessel kwam graag gestalkt vertellen voor een computervredebreuk. Trumbauer probeerde zelfbenoemde Ronald Genee in een kwaad daglicht te stellen. En daarmee is voorlopig alles gezegd.

6-12-2009 2.50 | Door: Stommeling Jones | Categorie: De wartaalgenerator

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties