Krapuul praat peop

Krapuul praat peop, zoals dat tegenwoordig heet. Als u ‘Krapuul.nl‘ gelezen heeft, wist u al dat de malle Belgen van Krapuul.nl hun webzijde hebben opgezet met maar een doel, dat wij hier graag even citeren:

Oftewel: Krapuul is opgericht met als enige doel Geert Wilders en de PVV te bestrijden

Dat Krapuul.nl gemeend heeft het te moeten opnemen voor waxinelichtjesgooier Erwin Lensink (zie ‘Krapuul.nl op de bres voor Erwin Lensink ‘ en ‘Hebben mensen met waandenkbeelden rechten? ‘) mag in dat licht misschien vreemd lijken, maar het zou ons niet verbazen als de Belgen van Krapuul.nl binnenkort met een betoog komen waaruit moet blijken dat Erwin Lensink alleen maar opgesloten is omdat hij a) moslim is en b) iets lelijks geroepen heeft over Geert Wilders.

In de verwrongen perceptie van Krapuul.nl is Nederland anno hodeladiejee exact hetzelfde als Duitsland in 1934, waarbij Geert Wilders de rol van Adolf Hitler krijgt toebedeeld, terwijl Beatrix voor de oude Hindenburg moet doorgaan. Je moet maar zo gek zijn, maar bij Krapuul.nl zijn ze (we blijven stug volhouden dat we denken dat er meer dan een persoon achter die webzijde zit, hoewel het ons zou verbazen, doch dit terzijde) wel zo gek. Collega Stommeling Jones zei het al: ‘Voor stompzinnig geraaskal moet u bij Krapuul.nl zijn‘. En uit ‘Eén op de vier Amerikaanse hackers is een FBI informant‘ was ook al gebleken dat de krapuultjes aluhoedjes zijn (of dat meneer Krapuul een aluhoedje is, dat kan ook), dus wat complotten betreft kijken we nergens meer van op.

Maar nu over tot waar we vandaag onbedaarlijk om moesten lachen: ‘Islamcriticus veroordeeld tot 160 uur werkstraf‘. Dat zouden ze wel willen, daar bij Krapuul.nl, maar helaas voor hen blijkt het niet om een islamcriticus te gaan. Wie de skakel bij Krapuul.nl volgt, komt terecht bij de De Telegraaf, en wel bij het stukje ‘Veroordeling voor bedreiging Moslim Partij‘. Even afgezien van de vraag of een goede moslim volgens de sjaria (of de sharia, daar willen we afwezen) wel een politieke partij mag oprichten, daar Allah geacht wordt een perfecte wereld geschapen te hebben, als wij het goed begrepen hebben, en er in een perfecte wereld geen politieke partijen bestaan of hoeven te bestaan: het bedreigen van een Moslim Partij is niet automatisch hetzelfde als islamkritiek, dacht u wel?

We nemen het desbetreffende stukje even met u door:

UTRECHT – De politierechter in Utrecht heeft dinsdag de 44-jarige Rotterdammer E.P. veroordeeld wegens bedreiging en stalking van drie leden van de Nederlandse Moslim Partij. De man bekende dat hij regelmatig telefoontjes pleegde, waarin hij zich voorstelde als Theo van Gogh en dreigde alle moslims uit te roeien als ze Nederland niet zouden verlaten.

De politierechter zal zich wel redelijk hebben laten informeren, dus als die zegt dat de desbetreffende Rotterdammer zich schuldig heeft gemaakt aan bedreiging en stalking hebben wij geen reden om aan te nemen dat dat niet zo is. Wij snappen wel waarom de Belgen van Krapuul.nl denken dat bedreiging en stalking van individuele muzelmannen hetzelfde is als islamkritiek: de Belgen van Krapuul.nl zouden wegens gebrek aan argumenten volgaarne overgaan tot het bedreigen en stalken van Geert Wilders en dat dan willen kunnen verkopen als Geertwilderskritiek. Bedreigen en stalken zijn in hun ogen vermoedelijk zelfs synoniem aan kritiek leveren. Als ze er niet te laf voor waren zouden ze misschien zelfs wel met een bazooka op de hoek van de straat bij Lyceum Ypenburg gaan staan wachten tot Geert Wilders voorbijkwam om hem overhoop te schieten.

De bedreiger kreeg 160 uur werkstraf opgelegd en een half jaar voorwaardelijke celstraf. P. stelde dat hij zich vorig jaar bedreigd voelde door een mail van een prominent lid van de partij, waarin zou hebben gestaan dat moslims Nederland zouden overnemen. Dat was voor hem aanleiding drie andere partijleden, onder wie de landelijke voorzitter, lastig te vallen met dreigtelefoontjes. Twee van hen namen de bedreigingen zo serieus, dat zij verhuisden.

Het is toch wat. Maar van islamkritiek geen spoor.

De rechter woog bij haar vonnis mee dat de man onder meer zou lijden aan het syndroom van Asperger, een beperkte sociale ontwikkeling. Bijzondere voorwaarde bij de straf is dat hij in behandeling gaat.

Hé, het syndroom van Asperger. Als wij ons goed herinneren had Volkert van der Graaf dat ook. Die was echter geen islamcriticus, voor zover wij weten. Trouwens, dat is de door de Belgen van Krapuul.nl tot islamcriticus benoemde Rotterdamse idioot ook niet.

21-06-2011 15.07 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Aluhoofddeksels, België, Geert Wilders, Godsdienstwaanzin, Monarchie, Taal, Terrorisme, Webzijden

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties