Krapuul.nl is er niet als de kippen bij

Nu Geert Wilders is vrijgesproken, hadden wij toch wel verwacht dat de Belgen van Krapuul.nl er als de kippen bij zouden zijn om daar iets over te zeggen. Bijvoorbeeld dat ze het er niet mee eens waren. Of dat ze het wel verwacht hadden omdat iedereen naar de pijpen van Geert Wilders danst. Een mooi aluhoedjesverhaal over complotten van corrupte rechters en gristelijke antiislamitische rechters had ook nog gekund.

Maar neen. Op dit moment staat er op Krapuul.nl nog helemaal niets over de in hun ogen ongetwijfeld schandalige vrijspraak. Niet eens dat Stommeling Jones gelijk had, toen hij zei:

Zullen Mohammed Rabbae en zijn medezeikers wel weer in hoger beroep gaan. Of cassatie. Of gaan zeiken in de media, waar ze zo goed in zijn.

In ‘Minderheden na uitspraak naar mensenrechtencomit√© VN‘ lezen wij:

AMSTERDAM РDe minderhedenorganisties die zich als benadeelde partijen hadden gesteld in het proces tegen de donderdag vrijgesproken PVV-leider Geert Wilders, gaan een procedure beginnen bij het mensenrechtencomité van de Verenigde Naties.

En de rest leest u daar maar. Wij willen slechts even concluderen dat meneer Krapuul lelijk heeft zitten slapen, want heel Nederland wist dat de uitspraak vanochtend om negen uur (9.00 uur) zou plaatsvinden, dus meneer Krapuul had gewoon twee stukjes in concept gereed kunnen hebben (eentje voor het geval Wilders veroordeeld zou zijn en eentje voor het geval van vrijspraak), zodat hij binnen tien minuten zijn domme lezers had kunnen vertellen wat ze ervan moesten vinden. Wat een sukkel, die Krapuul.

23-06-2011 10.30 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Aluhoofddeksels, Geert Wilders, Godsdienstwaanzin, Webzijden

Er zijn 2 reacties op “Krapuul.nl is er niet als de kippen bij”

  1. […] aanleiding van ‘Krapuul.nl is er niet als de kippen bij‘ zijn wij zojuist ook maar eens op die webzijde gaan kijken en ons is gebleken dat de […]

  2. zwarte schaap says:

    – Dit deel van de reactie geschrapt wegens niet ter zake. –


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties