Allerslechtste acteur/chauffeur van Nederland

In ‘De allerslechtste chauffeur van Nederland‘ zeiden wij onder andere:

Wij gingen er vanuit dat alles bij ‘De allerslechtste chauffeur van Nederland’ geheel en al in scène was gezet, met goed gecaste figuranten, omdat het ons van de meeste van die lui godsonmogelijk leek dat ze ooit hun rijbewijs gehaald hadden, maar na vanavond weten we dat niet meer geheel zeker. Vanavond werd er namelijk iemand naar huis gestuurd, doch niet omdat hij de beste van de week was, maar omdat men hem zo slecht vond rijden dat hij niet eens in aanmerking kwam voor de titel uit de titel van het programma. Hij kon niet de slechtste chauffeur worden omdat men hem helemaal geen chauffeur vond. En als dit ook in scène gezet was, was het wel erg overdreven.

Sindsdien hebben wij nog een paar afleveringen van het programma gezien en nu neigen wij naar de gedachte dat het wel degelijk allemaal nep is en dat de deelnemers niet zozeer gezien moeten worden als figuranten, maar als acteurs. Ergens op internet zagen wij ook de vraag voorbijkomen of BNN (de allerslechtste omroep van Nederland, op PowNed na, doch dit terzijde) nu op zoek was naar de allerslechtste chauffeur van Nederland of de allerslechtste acteur van Nederland. Dat vinden wij best een goeie, dus die houden we er in. Mocht blijken dat het allemaal boerenbedrog is, inclusief de in dat geval gefeekte aanrijding met presentator Ruben Nicolai, dan worden wij alsnog erg boos, aangezien we dan onze tijd een aantal avonden ernstig hebben zitten verdoen. Bah! Het zou trouwens niet voor het eerst zijn dat BNN de boel besodemietert en vermoedelijk ook niet voor het laatst.

27-06-2011 14.54 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Automobilisme, Televisie

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties