Waarom is Ekudos.nl niet populairder?

Ekudos.nl is een tegenhanger van NUjij.nl. U wist dat misschien al, maar waarschijnlijk niet, want Ekudos.nl is niet zo gek populair en dat vinden wij gek. Gezien het wangedrag van de redactie van NUjij.nl zou je namelijk verwachten dat de gebannenen (of gebanden, zoals sommige mensen zeggen) van Nujij.nl hun heil massaal elders zouden zoeken en wel bij Ekudos.nl. Volgens Alexa.com staat Ekudos.nl in de ranglijst van Nederlandse webzijden bijna 800 plaatsen lager dan NUjij.nl en wij vragen ons dus af waarom Ekudos.nl niet veel populairder is. Zou dat enorme verschil echt alleen komen doordat NUjij.nl voornamelijk bezocht wordt door het van NU.nl afkomstige doorklikvee? Wij vragen ons trouwens ook wel eens af waarom wij niet veel populairder zijn, maar daar heeft de eigenaar van deze webzijde de volgende verklaring voor: “omdat jullie een stelletje amateuristische grappenmakers zijn.” Naar verluidt is hij bezig met een plan om Opinieleiders.nl te professionaliseren of te verpatsen, of te professionaliseren en te verpatsen, maar dat is een heel ander verhaal.

27-06-2011 19.45 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Hondelulle, NUjij.nl, Webzijden

Er zijn 2 reacties op “Waarom is Ekudos.nl niet populairder?”

  1. […] hebben wij een skakel naar ‘Waarom is Ekudos.nl niet populairder?‘ geplaatst op Ekudos.nl. Sindsdien zijn wij een paar keer wezen kijken om te zien hoe het er […]

  2. […] lijkt het niet zo’n vaart te lopen. Zo hebben wij vernomen dat een mogelijke samenwerking met Ekudos.nl al meteen schipbreuk geleden heeft, doordat de mensen achter Ekudos.nl absoluut niet […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties