Poes likt poes

Niet al te lang geleden zijn wij volkomen ten onrechte geschrobbeerd door uw en onze captain omdat wij het in ‘Luftwaffe maakt nog steeds slachtoffers‘ over een kat gehad hadden en uw en onze captain vond dat wij daardoor Opinieleiders.nl omlaag haalden, daar wij er volgens hem een kattenblergh van aan het maken waren. En dat van de man die zelf verantwoordelijk is voor het onderstaande plaatje:

Soms heeft de logger geen inspiratie maar wel een kat. Als dat te vaak voorkomt, is hij geen logger meer, maar een kattenblergher

Soms heeft de logger geen inspiratie maar wel een kat. Als dat te vaak voorkomt, is hij geen logger meer, maar een kattenblergher

Vandaag hadden wij iets moeten schrijven over het aanstaande noodweer, dat volgens ons weer een storm in een glas water dreigt te worden, zoals dat wel vaker gebeurt nadat de een of andere sukkel koffie over de radarfoto’s heeft laten vallen en in plaats van dat toe te geven een weeralarm afkondigt.

Toen wij, om inspiratie op te doen, de redactietuin inliepen, zagen wij daar dat onze beide redactiekatten het te warm vonden voor ruzie. Dat hadden we natuurlijk kunnen gebruiken voor het stukje, maar in plaats daarvan hebben wij er een filmpje van gemaakt en om uw en onze captain te pesten, plaatsen wij dat filmpje hieronder, zonder verder commentaar. Dat zal hem leren.

[stream flv=x:/www.opinieleiders.nl/filmpjes/poesliktpoes.flv img=/techlog/images/closerat2.jpg embed=false share=false width=510 height=420 dock=false controlbar=over bandwidth=off autostart=false /]

* NOOT VAN UW CAPTAIN: Wij weten niet precies wat Stommeling Jones hiermede denkt te bereiken, maar wij vinden het te warm om ons er druk over te maken. We verwijten het hem later wel eens. En nu een glaasje koude limonade. EINDE NOOT *

28-06-2011 16.44 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Beesten in het nieuws, Loggers gelogd, Redactiezaken, Tekeningen

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties