YouTube kan de pot op

YouTube is op deze webzijde wel eens in negatieve zin ter sprake gekomen, bijvoorbeeld in:

Wij hadden enige tijd geleden al een paar van onze eigen filmpjes van YouTube verwijderd en vandaag hebben we de rest er afgehaald. En wel hierom: toen wij wilden inloggen om te kijken of het dreigement van Google dat je niet meer op YouTube zou kunnen inloggen zonder Google-account al waargemaakt was, bleek het waargemaakt te zijn. Wij hebben daarop ons YouTube-account aan een Google-account gekoppeld, zoals ons was opgedragen. Vervolgens hebben wij de filmpjes die wij nog op YouTube hadden staan gedownload en van YouTube verwijderd. Daarna hebben wij ons YouTube-account opgeheven.

YouTube wilde graag weten waarom wij dat deden, dus hebben we ze dat maar even verteld:

Ik erger mij al heel lang aan YouTube en de manier waarop YouTube mijn filmpjes verpest met advertenties. Om die reden plaatste ik sowieso al geen nieuwe filmpjes meer op YouTube.

Nu ik dan ook nog door YouTube verplicht word om mijn YouTube-account aan een Google-account te koppelen, terwijl ik een pleurishekel aan Google heb, is voor mij de maat vol.

Doei.

Een deel van de filmpjes hebben we inmiddels al op onze eigen server geplaatst en de rest volgt misschien nog. Misschien ook niet. En nu op naar nieuwe avonturen.

8-07-2011 16.28 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Hondelulle, Redactiezaken

Er zijn 2 reacties op “YouTube kan de pot op”

  1. Ruud Harmsen says:

    – Dit deel van de reactie geschrapt wegens niet ter zake –

  2. […] with?‘. En uw en onze captain heeft zijn Youtubeaccount opgezegd wegens Google: ‘YouTube kan de pot op‘. Kortom: wij krijgen hier zo langzamerhand allemaal bloedgolven van Google. Nog een geluk […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties