Arjan Dokelaar doet het weer

Er is een aantal eikels dat wij om ons moverende redenen (het moet van uw en onze captain) extra in de gaten houden. Een van die eikels is Arjan Dokelaar, over wien wij het hier al eens gehad hebben. Konden wij onlangs vaststellen dat hij bezig was op het VIP-forum, alwaar hij zich uitgaf voor “beginnend psycholoog“, thans treffen wij hem opnieuw aan op het GroenLinks Forum, alwaar hij een bijdrage heeft geplaatst onder de kop ‘Psychiaters starten handel in patiëntenverhuur‘.

Het zegt iets over de moddereters op genoemd forum dat iemand als Arjan Dokelaar op hun forum zijn gang mag gaan. Voor ons is het gewoon een gevaarlijke, om niet te zeggen levensgevaarlijke gek. Of hoe moet je iemand noemen die hele fora volspamt met onzin als dit:

Wat veel mensen echter niet weten is dat psychiaters de ‘patiënten’ chronisch ziek maken met de behandeling die ze geven. Als voorbeeld: mensen hebben wetenschappelijk gezien meer kans op herstel van een ernstige psychose/schizofrenie zonder behandeling, in vergelijking met de standaard combinatie van psychiatrische medicijnen (antipsychotica) en psychiatrische therapie.

[…]

Mensen die antipsychotica gebruiken verliezen gemiddeld 30+ jaar van hun leven en sterven een gruwelijke dood, waarbij je haren uitvallen en je amper nog op je benen kan staan, als je 30-40 jaar oud bent.

Wat een dergelijk stukje flauwekul op een politiek forum moet, ontgaat ons volkomen en als het ons forum was, hadden wij hem er allang afgeschopt. De idioot.

Van sommige medicijnen ga je zweven, schijnt

Van sommige medicijnen ga je zweven, schijnt

5-12-2009 14.08 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Webzijden, Zweefkezerij

Er zijn 3 reacties op “Arjan Dokelaar doet het weer”

  1. Greetje says:

    Ik weet niet hoe oud de heer Dokelaar is maar hij klinkt alsof hij wel degelijk baat zou hebben gehad bij goede medicatie van een bevoegde psychiater. Wat hij nu slikt, weet ik niet maar hij slaat (on)behoorlijke wartaal uit. Als ik zulke onzin zou uitbraken, zou ik er toch echt de voorkeur aan geven om kaal te worden en jong te sterven. Alles is toch beter dan zo ‘n ongelooflijke ouwehoer te zijn als hij…….

  2. […] Arjan Dokelaar blijft aan de gang. Nu heeft hij op Stand.nl een topic geopend onder de titel: ‘Psychiatrische massamoord 1914-1949‘. Er zijn kennelijk nog steeds redacties, moddereters en respondenten die Arjan Dokelaar niet kennen. Gelukkig is er dan altijd wel iemand die verwijst naar ons eigen ‘Arjan Dokelaar niet zuiver op de graad‘. Opdat men er niet intrapt. […]

  3. Piet says:

    Die Dokelaar is inderdaad levensgevaarlijk. Hij vervalst citaten, zuigt ze zelfs uit z’n duim en spamt internet met z’n zelfverzonnen & gevaarlijke onzin. Misschien wordt het tijd om eens een klacht in te dienen tegen die gek bij de politie wegens laster?


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties