SyntaxNL

SyntaxNL heeft de webzijde van Jong Katholiek gehekt, zo maken wij op uit ‘Website Jong Katholiek gehackt‘.

De hacker heeft de database met de namen, e-mailadressen en wachtwoorden van ruim 2400 katholieke jongeren die bij de site zijn geregistreerd online gezet. De hacker, die opereert onder de naam SyntaxNL, is verontwaardigd over de aangifte. Tegenover tweakers.net, een website voor gevorderde computergebruikers, verklaarde hij dat hij alleen wilde helpen.

Bij Tweakers.net lezen wij hierover, in ‘Stichting doet aangifte wegens hack jongerensite – update:

SyntaxNL toont zich in een reactie verontwaardigd over de stap om aangifte te doen. Hij zegt alleen de bedoeling te hebben gehad om te helpen. “Aangifte bij de politie doen voor het aantonen van een lek en het niet openbaar maken van de ‘gestolen’ gegevens, behalve aan een journalist van Tweakers.net? Te triest voor woorden”, aldus de hacker. De hacker heeft de database online gezet en vooralsnog niet weggehaald.

Op deze webzijde is een aantal keren een sneue kneus (Te sneu voor woorden. Hahahahahaha. Sorry) met de naam SyntaxNL ter sprake geweest en wel in:

Zou die sneue kneus SyntaxNL nu de koning der sukkels zijn, eigenlijk?

22-07-2011 17.40 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Juridisch, Webzijden, Yvonne van Hertum

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.19 RSS-feed/RSS-feed reacties