Yvonnevanhertum.com en Stopkinderseks.com weer eens uit de lucht

Yvonnevanhertum.com en Stopkinderseks.com zijn weer eens uit de lucht. Geen idee waarom en eigenlijk boeit dat ook niet zo, ware het niet dat Liroy.pro en Coreisp.nl ook onvindbaar zijn. Dat zou erop kunnen duiden dat Liroy van Hoewijk de stekker er uitgetrokken heeft nu hij probeert volwassen te worden met zijn eerste echte eenmanszaakje, ProVided.

Een serieuze provider kan zich natuurlijk niet veroorloven naam te maken met lasterensmaadwebzijden, dus met een beetje geluk komen Yvonnevanhertum.com en Stopkinderseks.com voorlopig niet meer terug omdat Yvonne van Hertum geen nieuwe webruimteverschaffer heeft kunnen vinden. Dat zou leuk zijn. Wat natuurlijk ook kan, is dat Liroy bezig is genoemde webzijden te verplaatsen en daarbij een foutje, of een paar foutjes gemaakt heeft, want klungelen kan hij wel.

Helaas: terwijl wij dit stukje aan het schrijven waren, zijn Liroy.pro en Coreisp.nl alweer teruggekeerd. Yvonnevanhertum.com en Stopkinderseks.com nog niet, maar dat komt dan ook nog wel. Was het toch gewoon Groot Onderhoud, of zo u wilt: Groot Geklungel.

31-07-2011 13.42 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Webzijden, Yvonne van Hertum

Er heeft iemand gereageerd op “Yvonnevanhertum.com en Stopkinderseks.com weer eens uit de lucht”

  1. […] misbruik van misbruikte kinderen‘. Hadden wij dus gewoon gelijk, toen wij, in ‘Yvonnevanhertum.com en Stopkinderseks.com weer eens uit de lucht‘ zeiden: “Wat natuurlijk ook kan, is dat Liroy bezig is genoemde webzijden te […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.22 RSS-feed/RSS-feed reacties