Waarom rolt de kop van dronken Guusje niet?

Het ‘Openbaar Ministerie’ heeft de ‘Resultaten Rijksrechercheonderzoek Hoek van Holland‘. De desbetreffende agenten gaan vrijuit. En misschien is dat nog wel terecht ook. Veel belangrijker is de vraag waarom er op hoger niveau geen koppen rollen. Er moet per slot van rekening iemand verantwoordelijk zijn voor het feit dat er te veel (als er geen agenten zijn, kunnen ze zich ook niet bedreigd voelen en hoeven ze niemand dood te schieten) of te weinig (als er een paar pelotons ME op de menigte worden losgelaten met honden, traangas, gummiknuppels en paarden hoeven de agenten zich niet bedreigd te voelen en hoeven ze ook niemand dood te schieten) politie aanwezig was.

Wat ons betreft is de verantwoordelijke de ‘minister’ van ‘Binnenlandse Zaken’, mevrouw Guusje ter Horst, hier ter redactie ook wel bekend als dronken Guusje. Haar politieke hoofd zou moeten rollen, maar dat gebeurt niet.

8-12-2009 15.03 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Bewindslieden, Polls, enquĂȘtes en rapporten

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties