Yvonne van Hertum te lui om iets nieuws te verzinnen

In een reactie bij ‘Arnold Kuijk aka Captain Iglozegt Ruud Harmsen:

Valt wel op dat het stukje, http://www.yvonnevanhertum.com/2011/08/arnold-kuijk-aka-captain-iglo dus, voor Van Hertums doen opmerkelijk coherent geschreven is, met zinnen die eindigen in een punt, en uitdrukkingen die maar een klein beetje verhaspeld zijn, zoals “het donkere allooi” en “de keel uit kwam hangen”, zodat ze misschien zelfs humoristisch bedoeld zijn. Het zou zomaar kunnen, je weet het soms niet.

Zou ze hier extra haar best op gedaan hebben, en niet zoals gewoonlijk de eerste de beste gedachte neergeplempt hebben zonder correctie?

Of zou ze ingefluisterd zijn? Door een advocaat? Er staat immers een link in het stukje, weliswaar niet ter zake, maar wel naar iets zinnigs: http://blog.iusmentis.com/2008/08/21/website-exploitant-vervolgd-voor-%E2%80%98websmaad%E2%80%99-gastpost

Wij denken niet dat zij het zelf geschreven heeft en dat dachten we in september 2009, toen ze dit stukje voor het eerst publiceerde ook al niet. Toen is het stukje behandeld op ‘Stop misbruik van misbruikte kinderen‘, in ‘Geniale weerwoord van Yvonne van Hertum aan Drs. Arnold Kuijk‘ en daar hebben ze er een screenshot bijgezet, waar wij nu weer een screenshot van gemaakt hebben.

Screenshot van een stukje van Yvonne van Hertum, dat ze later gerecycled heeft

Screenshot van een stukje van Yvonne van Hertum, dat ze later gerecycled heeft

Vergelijk dat eens met de nieuwe versie, die er zo uitziet:
De versie van augustus 2011: er zijn alleen een paar zinnen weggelaten

De versie van augustus 2011: er zijn alleen een paar zinnen weggelaten

3-08-2011 13.54 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Juridisch, Taal, Yvonne van Hertum

Er heeft iemand gereageerd op “Yvonne van Hertum te lui om iets nieuws te verzinnen”

  1. […] Stalker Max Goedblick heeft niet goed genoeg gezocht. De oorspronkelijke versie is namelijk van september 2009, zoals onze Grote Vrager op 3 augustus 2011 gemeld heeft. […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties