Agressieve vrouw Lange Frans reageert agressief

In ‘Celstraf voor agressieve vrouw Lange Frans? Laat ons hopen‘ zeiden wij onder andere:

Nu hebben wij de vrouw van Lange Frans sinds kort leren kennen als een grof gebekt agressief type […]

Het verbaasde ons dan ook niet dat zij wat agressief reageerde op het twitterbericht waarin wij naar eerdergenoemd stukje verwezen. Haar eerste reactie luidde:

@Opinieleiders Blijf jij doorgaan?! Mensen stalken?! Kennelijk weet jij niet wie je voor je hebt waarmee jij deze oorlog begonnen bent.

Geen flauw idee over welke “oorlog” ze het heeft, of op grond waarvan ze ons van “stalken” beticht. Wij stalken nooit iemand. Wij houden niet van stalken en vinden dat het verboden zou moeten worden. Mevrouw Lange Frans had kennelijk even nix te doen, want ze twitterde direct een tweede berichtje:

@Opinieleiders Als jij MIJN familie blijft lastig vallen dan mag je met een heel leger komen om mij te stoppen, doe hiermee wat je wilt!

Het eerste berichtje was al vreemd, met die oorlogszuchtige taal, maar dit tweede begon op een regelrecht dreigement te lijken, en daar houden wij ook niet van. Hadden wij trouwens al eens gezegd dat de Moppersmurf onze favoriete smurf is, omdat wij ons zo goed met hem kunnen identificeren? Na het tweede berichtje kwam het derde:

@Opinieleiders Heb het je al eerder gezegd ik ben hier niet van gediend, zoek een andere familie om te stalken laatste waarschuwing!

Een “laatste waarschuwing”, daar houden we ook al niet van. Heeft zo’n agressief vrouwtje nou echt geen benul van verhoudingen? Kennelijk niet, want terwijl wij bezig waren met een paar afleveringen van ‘The Fast Show’, bleef zij twitteren. Nummer 4:

@Opinieleiders Jij denkt anoniem te zijn maar laat mij je uit die droom helpen voordat ik je grootste nachtmerrie ga worden.

Onze ergste nachtmerrie is de terugkerende nachtmerrie waarin wij ons voortuintje staan te schoffelen en er twee mannen met slappe hoeden op ons afkomen. Zij vertellen ons dat wij ooit beloofd zouden hebben dat wij het laatste jaar van onze middelbare school nog zouden doorlopen en dat het moment nu gekomen is. Wij gaan dus naar school en beginnen het eerste uur met Frans, en dat terwijl wij in ons examenjaar niet eens Frans hadden omdat we dat hadden laten vallen, daar men ons er nix meer kon leren. Tijdens het tweede uur, Wiskunde, beseffen wij dat wij dromen en dat wij deze droom al eerder gehad hebben, dus lopen wij de klas uit, stappen op de fiets en gaan naar huis. Daarmee eindigt de droom. Wij zijn reuze benieuwd hoe mevrouw Lange Frans die nachtmerrie denkt te overtreffen. Maar goed, ze was nog niet klaar. Nummer 5:

@Opinieleiders Jij weet zogenaamd niet wie Arnold Kuijk is wel vreemd dat dit email adres verschijnt op de website a.kuijk@wxs.nl ?!

Natuurlijk weten wij wie Arnold Kuijk is. Arnold Kuijk is de eigenaar van Opinieleiders.nl. Wij hebben nooit ontkend dat wij weten wie Arnold Kuijk is. Hij is niet voor nix onze contactpersoon, per slot van rekening. Nummertje 6 was dan ook een beetje overbodig:

@Opinieleiders Arnold Kuijk alias Cpt Iglo, Opinieleiders onder redactie van Cpt. Iglo met bijdragen van Arnold Kuijk.

Naast wat dom gelul dat niet over ons ging en waar wij nix mee te maken hadden, twitterde ze nummertje 7:

RT @Stephanie020: @Diane0401 @DanielleDiane84 en de site is ook gebouwd door: http://t.co/yGugxMw < Ja hij kent zogenaamd geen Arnold Kuijk.

Vervolgens begonnen ook een paar andere idioten zich ermee te bemoeien, dus wij herhalen hier nog maar eens dat wij geen Arnold van Kuijk kennen en dat Arnold van Kuijk dus wel degelijk recht heeft op de excuses van mevrouw Lange Frans.

Wij hopen dat het eindelijk tot de familie van Aalderen en hun aanhang doordringt dat Arnold van Kuijk en Arnold Kuijk twee verschillende personen zijn. Ook hopen wij dat de familie van Aalderen ooit leert lezen en leert dat je gelijk niet per se groter wordt naarmate je harder schreeuwt, grovere taal gaat gebruiken of dreigender probeert over te komen. Het is helaas hopen tegen beter weten in, dat dan weer wel. En hier is ons favoriete tegeltje nog een keer.

Het internet is een uitstekend middel om op afstand ruzie te krijgen met halve zolen die je niet kent

Het internet is een uitstekend middel om op afstand ruzie te krijgen met halve zolen die je niet kent

10-08-2011 23.33 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Juridisch, Tegeltjes, Televisie, Twitter

Er zijn 3 reacties op “Agressieve vrouw Lange Frans reageert agressief”

  1. Psychopeet says:

    Eigenlijk kan meisje ‘vrouw van lange Frans’ er weinig aan doen dat ze is wat ze is en doet wat ze doet; dus scheldt en schreeuwt als iemand die dat met de paplepel is ingegeven. Weet je, ‘Wij zijn ons Brein’ – haar moeder Diane was trouwens heel erg enthousiast over het programma Zomergasten van de VPRO en meer specifiek zelfs over de wijsheden van dokter Swaab, ontdekte ik op twitter – en dat betekent helaas dat degene die de genen van de van Aalderen fam bezit helaas niet in staat is om te worden bijgestuurd. Eigenlijk identiek aan de gedachten die via die fam en aanverwante vrienden + familieleden worden beleden over het zogenaamde pedoschap, waar geen genezing voor te vinden zou zijn. Hun behulpzame idee├źn beperken zich tot nu toe tot de kreten ‘doodmaken’, ‘ophangen’, ‘doodmaken’ en dergelijke = niet altijd in de zelfde volgorde van bewering.
    Eigenlijk – ik wilde mij binnen dit wonderlijke universum nooit begeven maar werd er min of meer binnen gezogen (en nu moet ik meteen oppassen met mijn woordkeuze daar ik niet zit te wachten op lullig commentaar) is het mij duidelijk dat mensen zoals hierboven genoemd en andere tot deze categorie behorenden, niet in staat zijn de dingen afgewogen te bezien of benaderen, en ook nooit in staat constructief en/of non-agressief om te gaan met zaken die niet simpel zijn. Zij houden het simpel en geven hun draai aan de waarheid met droeftrieste maar meestal wel beklijvende beschuldigingen als ‘gore pedo’, of ‘zieke geest’, ‘psychopaat’, ……’noem maar 1 zijstraat’, wanneer ze niet meer begrijpen waar de discussie om gaat of om draait.

    Tot zover mijn brein en tot zover mijn gedachten.

  2. […] ‘Agressieve vrouw Lange Frans reageert agressief‘ zeiden wij: “Wij hopen dat het eindelijk tot de familie van Aalderen en hun aanhang […]

  3. […] Lange Frans, dien wij niet of nauwelijks kenden, daar wij muziekliefhebbers zijn. Dankzij zijn agressieve echtgenote kwam hij echter op het idee ons te belasteren, met als gevolg dat wij zijn excuses eisen. Meneer […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.22 RSS-feed/RSS-feed reacties