Russen mogen minder dronken de lucht in

StommelingJones

Russen zuipen als, ja als wat eigenlijk? Als Russen. En als Russen dronken zijn, doen ze vaak hetzelfde als Nederlanders die dronken zijn: ze gaan zich misdragen. Dat doen ze ook aan boord van vliegtuigen. En daaraan gaat nu een beetje paal en perk gesteld worden: ‘“Воздушных” алкоголиков будут наказывать еще строже‘. De directe aanleiding wordt als volgt geformuleerd:

По информации МВД, в 2007 году за мелкое хулиганство на борту воздушного судна и в помещениях аэропортов к административной ответственности привлекли более 700 человек. Именно этот факт и заставил российские авиакомпании обратиться в Минтранс с просьбой ужесточить ответственность за подобные действия.

Helaas staat er niet bij hoeveel passagiers er in 2007 in totaal waren, dus kunnen we ook niet met zekerheid zeggen of 700 van die vlieghooligans nou veel of weinig is. Het zal wel veel zijn, want anders hebben de Russen geen reden om maatregelen te nemen, zeg nu zelf. Wanneer de maatregelen ingaan, staat er trouwens niet bij.

16-12-2009 0.21 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Aardrijkskunde, Rechten, Toerisme

Er zijn 5 reacties op “Russen mogen minder dronken de lucht in”

 1. Ruud Harmsen says:

  Maar, maar, dat de doctorandus Russisch kan lezen wil ik dan wel geloven, maar Stommeling Jones ook al? Of werd hem in het geniep iets ingefluisterd?

  Alkogolikof, dat vind ik qua woord dan wel weer wel wat hebben. Klinkt als iets dat je voor je kop kan krijgen als je niet uitkijkt.

  Of is het een soort likeur, likof, liqueur, zo iets?

 2. Ruud Harmsen says:

  “профильного комитета Совета Федерации”.

  Совета? Ik dacht dat die sovjettijd voorbij was?

  Of staat er profielcomitéfederatieraad of zo? Wat een rottaal toch eigenlijk, geen touw aan vast te knopen, maar dat is in de luchtvaart juist wel weer handig misschien.

  Lopen we nog kans op een verkorte vertaljienk tjer verchjeldjering?

 3. Ruud Harmsen says:

  комитета Совета, mag niet van spamfilter?

  * NOOT VAN UW CAPTAIN: Aangezien we last hebben gehad van Russische spammers, wordt in principe alle Russisch als spam beschouwd. Zodoende. EINDE NOOT *

 4. Ruud Harmsen says:

  Spamfiltermelding is loos alarm, reactie kwam na enkele seconden wel door, server was gewoon even ergens druk mee.

  * NOOT VAN UW CAPTAIN: Respondent heeft ongelijk. De reactie was wel degelijk in het spamfilter terechtgekomen. In WordPress is het gelukkig mogelijk zo’n reactie dan alsnog goed te keuren. Aangezien we toevallig net de spam zaten te bekijken, zagen we de reactie binnenkomen en konden we hem vrijwel meteen de status “approved” meegeven, met als gevolg dat het tijdsverschil beperkt gebleven is. Met eventuele drukte op de server heeft de bedoelde vertraging dus niets te maken. EINDE NOOT *

 5. […] aanleiding van ‘Russen mogen minder dronken de lucht in‘ merkte Ruud Harmsen op: “Maar, maar, dat de doctorandus Russisch kan lezen wil ik dan […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties