Is Liroy van Hoewijk een Turkse islamitische pedo?

Eerder op de dag zagen wij tot ons grote genoegen dat het kattenblergh van Yvonne van Hertum voorzien was van de volgende text:

This account has (temporarily) been suspended.

Wij weten niet precies waarom ‘CoreISP.net Corporation’ (dat zich voorheen ‘CoreISP.nl Corporation’ noemde en in beide gevallen strafbaar bezig is, daar het geen ‘corporation’ is en dus ook niet mag doen alsof, doch dit terzijde) tot schorsing is overgegaan, maar vermoeden dat het is omdat mevrouw van Hertum eigenlijk weer eens behoefte had aan een periodieke servercrash, bijvoorbeeld om zich de boze muzelmannen van het lijf te houden, maar die servercrash door Liroy van Hoewijk is afgeblazen omdat, ten eerste, hijzelf er in dat geval wel heel dom op zou staan, met al die voortdurend kresjende servers en, ten tweede, omdat hij wat meer afstand van genoemde moslimhatende kattenblerghster wil nemen, teneinde niet zelf met woedende moslims geconfronteerd te worden.

Wij zijn het niet eens met ‘Yvonnevanhertum.com: Account Suspended!‘, waarin gesuggereerd wordt:

Oh, wat zal mevrouw Van Hertum boos zijn! Boos omdat mevrouw Van Hertum’s account geschorst is, boos omdat het vast de schuld is van Turkse islamitische pedo’s, en boos omdat andere mensen er allesbehalve boos om zijn! Het zou me ook niks verbazen als mevrouw Van Hertum er zo’n draai aan geeft dat het ook nog eens mijn schuld is.

Hoewel: misschien is die Liroy van Hoewijk wel een Turkse islamitische pedo. Dan zou dat deel van de suggestie kloppen. Maar hoe het dan de schuld van Jeroen van Stop Yvonne van Hertum kan zijn, ontgaat ons. En ze zal binnenkort wel weer ontschorst worden ook, dus dit gaat weer eens helemaal nergens over. Maar zonder internet had u het niet geweten. Dat dan weer wel.

5-09-2011 20.42 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Loggers gelogd, Webzijden, Yvonne van Hertum

Er zijn 3 reacties op “Is Liroy van Hoewijk een Turkse islamitische pedo?”

 1. Het ontgaat mij ook volledig hoe de schorsing van mevrouw Van Hertum’s hosting account mijn schuld zou kunnen zijn. Edoch, mevrouw Van Hertum zou mevrouw Van Hertum niet zijn als mevrouw Van Hertum daarvoor geen verklaring zou kunnen bedenken. Want laten we eerlijk zijn, de fantasie van mevrouw Van Hertum is werkelijk fenomenaal!

 2. Ik denk dat het iets anders gegaan is.
  “mevrouw” is gesommeerd door politie of andere instanties om het gewraakte op staande voet te verwijderen, omdat men niet kan instaan voor de veiligheid van “mevrouw” indien het gewraakte niet verwijderd wordt en waarschijnlijk anders ook niet!
  “mevrouw” weet niet hoe zij het gehele trieste blogje offline moet krijgen, 1 pagina uitgezonderd en klooit wat in het thema.
  http://www.dutchpredators.info/pictures/geservercrashed-8.jpg

  Met als resultaat:
  “Sorry, but you are looking for something that isn’t here. if(function_exists(‘get_search_form’)) get_search_form(); ”

  https://encrypted.google.com/#q=Sorry%2C+but+you+are+looking+for+something+that+isn%E2%80%99t+here.+if%28function_exists%28%27get_search_form%27%29%29+get_search_form%28%29%3B+&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&fp=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&cad=b

  Een veel voorkomend thema foutje, in dit geval veroorzaakt door onkundigheid van “mevrouw”.

  Daarna heeft “mevrouw” in wanhoop aan het domeinwederverkopertje Liroi van Hoewijk gevraagd om haar probleem op te lossen.

  Dat heeft het domeinwederverkopertje gedaan door eerst haar sneue blogje op suspended te zetten en daarna een voorpagina aan te maken.

  Een eigenschap van wordpress is, dat indien het gebruikte thema kapot gemaakt is, het naar het default thema switched.

  Men kan dat ook in de broncode waarnemen:
  “Theme Name: WordPress Classic”

  Maar het kan natuurlijk ook nog anders gegaan zijn.
  Maar “mevrouw” en het domeinwederverkopertje hebben daarna nog gezellig gezamenlijk getwitterd, dus echte ruzie is er helaas nog niet!

 3. […] maar raai eens wat? Het sneue koppiepeestblerghje is weer eens uit de lucht, of althans zogenaamd geschorst door CoreISP.net Corporation, dus daar viel nix te beleven. Zou mevrouw de ‘pedojaagster‘ misschien binnenkort aan […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.22 RSS-feed/RSS-feed reacties