Het wonder der geboorte / The Miracle of Birth

Het wonder der geboorte / The Miracle of Birth

19-09-2011 9.14 | Door: Het dochtertje van onze stagiaire | Categorie: Tekeningen

Er zijn 3 reacties op “Het wonder der geboorte / The Miracle of Birth”

 1. smurf says:

  Wat een treffend verhaal…..zo ging het bij mij ook. Helaas werd mijn ei niet groot genoeg en nu kan ik al jaren mijn ei niet kwijt. En dat is helaas goed te merken…….

 2. Macho Grandma Nijn says:

  Ik moest er even op broeden en sta niet echt bekend om mijn nesteldrang. Het duurde ff, maar Smurf, ik weet het weer! Waar jij last van hebt heet al jaren PMS.

  Waar ik last van heb zijn de gevolgen van de geboorte van de hulk. De enige periode in mijn bestaan dat ik de split beheerste. Of eigenlijk beheerste die split mij.

  Geveld door zo’n uit de kluiten gewassen vlerk. Het was kut maar gelukkig lang geleden.

 3. smurf says:

  Wat erg voor je, Macho Grandma. Zo wordt eens te meer bewezen dat lenigheid vaak afgedwongen wordt door omstandigheden die wij niet kunnen beheersen. Ik heb iets soortgelijks meegemaakt met een niet nader te noemen stuk ooft. Het gaf de term “bevruchting” voor mij een uiterst wrange bijsmaak.
  Daarom gaf ik ook de voorkeur aan de alternatieve methode maar helaas….mijn ei durfde de sprong niet aan en nu zijn wij tot elkaar veroordeeld. Gelukkig kunnen wij het samen goed vinden; als we menopauze hebben, lunchen we gezellig samen met een broodje eiersalade. Ik leef dus intens met je mee, Macho Grandma.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties