Lachen, gieren, brullen met de ‘vzw Werkgroep Morkhoven’

Wij weten niet beter of de ‘vzw Werkgroep Morkhoven’ is een Belg die Jan Boeykens heet. De naam Jan Boeykens leidt hier ter redactie onverbiddelijk tot hilariteit, waar wij niets aan kunnen doen. Waar we trouwens ook nix aan willen doen, maar dat is zijn eigen schuld. Had hij maar niet zo op de lachspieren moeten werken. Maar goed, waarom nu weer? Welnu: ‘Hackers‘. Hahahahahaha. Sorry.

Van waar wij zitten, doet Jan Boeykens al geruime tijd zijn uiterste best om onherroepelijk tot in lengte van jaren van Skynetblogs.be afgeschopt te worden en te blijven. Hij heeft een onbelgisch grote bek, wat er, zeker gekoppeld aan zijn stevige ongelijk, wel haast toe zou moeten leiden dat iemand hem eens zou waarschuwen. Wij durven nooit ergens vergif op in te nemen, want uw en onze captain heeft ons dat met de simpele woorden “doe dat nu niet” voorgoed afgeleerd, maar anders hadden wij er vergif op durven innemen dat Skynetblogs.be meneer Boeykens wel degelijk een keertje gewaarschuwd heeft. En misschien wel vaker. Maar ja, dat hebben die zelfbenoemde pedojagers internationaal kennelijk gemeen: luisteren ho maar.

Dus nu ‘Hackers‘. Op zich al grappig natuurlijk. En dan dit:

De vzw Werkgroep Morkhoven had wekenlang problemen met haar skynetblogs en zag er vandaag, 18.9.2009, plotseling twee verdwijnen. Ze zijn nog wel op Google te vinden maar ze zijn niet meer toegankelijk.

Tsja, gek hè? En dan verwijzen naar een stukje op Tweakers.net, uit augustus, godbetert: ‘Website FOK gehackt en onder vuur van ddos-aanval‘. Moeten wij nu echt gaan denken dat iemand de moeite genomen zou hebben de blogjes van meneer Boeykens te ‘hacken’? Hahahahahaha. Sorry. Hahahahahaha. Andermaal sorry, maar we komen echt niet meer bij. Laat ons maar even. Die Jan Boeykens toch. Werkelijk onbetaalbaar.

19-12-2009 0.30 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Webzijden

Er zijn 2 reacties op “Lachen, gieren, brullen met de ‘vzw Werkgroep Morkhoven’”

  1. > Welnu: ‘Hackers‘.

    Je ronde a.h.t.’s staan verkeerd. Moet zijn “Welnu: ‘Hackers’.”.
    Toetsenbordindelingstip: US International en AltGr ( ).

  2. Keffertje says:

    Alt!! Alt!!
    Grrrrrrrrrrr


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties