Micha Kat rijp voor opname

Micha Kat rijp voor opname

13-10-2011 19.12 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Aluhoofddeksels, Tekeningen

Er zijn 2 reacties op “Micha Kat rijp voor opname”

  1. Macho Grandma Nijn says:

    Goeie grutten, die medicijnen zijn dan niet alleen bij Micha verkeerd gevallen, maar ook bij volgelingen. In mijn tijd had je maar één soort therapie. Die was bepalend voor de rest van je bestaan. Definitief, als je dat zo wilt noemen.

  2. smurf says:

    Tja, sommige medicijnen hebben hele nare bijwerkingen. Micha heeft onderhand een gehele eigen realiteit bij elkaar gehallucineerd en zijn volgelingen hallucineren lustig mee. Vroeger werd dat gewoon folie à deux (of een willekeurig ander getal) genoemd….maar Micha noemt het “klokkenluiden” of “discussiëren” of mijn persoonlijke favoriet: “misstanden aan de kaak stellen”. Het geeft de term “virtuele realiteit” ineens een geheel nieuwe dimensie; een crypto-dimensie, als ik zo vrij mag zijn. Maar Micha zal dat ongetwijfeld ontkennen……..dat is bij hem typisch crypto-Pavloviaans gedrag……


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties