Scrummie heeft problemen op Feyenoord Netwerk

Herinnert u zich domme Scrummie nog? Vermoedelijk niet, want wij waren hem ook al bijna vergeten. Totdat wij via onze statistieken op het forum van Feyenoord Netwerk terechtkwamen. Daar bleek namelijk iemand een skakel te hebben aangebracht naar ons stukje over Scrummie, vermoedelijk omdat Scrummie een van de moddereters op genoemd forum is en omdat Scrummie het niet helemaal goed doet, althans in de ogen van de skakelplaatser.

Scrummie verweerde zich door te stellen dat het geskakelde stukje onderdeel was van een discussie die hij gehad zou hebben met “een pedofiel”, wat onzin is. Uw captain is vervolgens lid geworden van eerdergenoemd forum en heeft daar een reactie achtergelaten. En raai eens wat? Die reactie was in no time verdwenen. Spoorloos. Dat is niet netjes van Scrummie. Maar kennelijk doen hij en zijn collegamoddereters zoiets wel vaker, dat ze dingen zonder opgaaf van redenen weghalen, en wel zo vaak dat het mensen is gaan opvallen. Anders kunnen wij niet verklaren dat er al een discussie loopt onder de kop ‘CENSUUR OP FN!‘.

Inmiddels bleek uw captain van de administrator van dienst ook nog een rode kaart gekregen te hebben, waarop hij, vriendelijk als altijd, heeft gereageerd, als volgt:

Wat is dit voor onzin? Meneer Scrummie mag mij op ditzelfde ‘Feyenoord forum’ uitmaken voor pedofiel en ik mag dan niet reageren?

Je trekt die rode kaart maar mooi in.

Scrummie is een domme lul

Deze reactie kon helaas niet worden verstuurd

Helaas kon hij zijn reactie niet versturen, doordat hij geschorst was tot “13 december 1901”. Hm. Dan zou die schorsing nu toch wel voorbij moeten zijn, niet? Maar goed, de administrator en de moddereters maken er kennelijk een zootje van op Feyenoord Netwerk. Wij zijn dan ook gematigd benieuwd hoe lang Scrummie nog moddereter blijft. Hoe zou hij dat trouwens geworden zijn? Geen idee. En nu op naar nieuwe avonturen.

24-10-2011 20.56 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Voetbal, Webzijden

Er zijn 2 reacties op “Scrummie heeft problemen op Feyenoord Netwerk”

  1. Macho Grandma Nijn says:

    Ik zou ze doen, ik zweer het je, gewoon doen. Wat weet ik niet, maar gewoon doen.

    Dat zal ze leren die laffe honden.

  2. Koekie says:

    Een koekie van eigen deeg ontvangen?

    * NOOT VAN UW CAPTAIN: Wij schorsen zelden of nooit iemand en altijd met een goede reden. EINDE NOOT *


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties