Nuntii Latini: Discrimen Graeciae aggravatur

Discrimen Graeciae aggravatur. Mutationes Unionis Europaeae. De imbribus Thailandiae. Quid UNESCO facere decreverit. Statua libertatis 125 annorum. Successio hereditatis Britanniae. Lepra adhuc in orbe grassatur. (Reijo Pitkäranta)

Zie ‘Nuntii Latini: Discrimen Graeciae aggravatur‘.

8-11-2011 14.55 | Door: Stagiaire | Categorie: Losse skakels

Er heeft iemand gereageerd op “Nuntii Latini: Discrimen Graeciae aggravatur”

  1. Macho Grandma Nijn says:

    Tis laat op de avond en mijn voeten hebben al een jaartje of 50 geen druif meer aangeraakt. Mijn handen wel hoewel er de laatste tijd meestal glas tussen zit. M.a.w. ik begrijp er geen jota van en ik ga er vanavond mijn best ook niet meer voor doen. Proost. Op Lepra zit tenslotte geen hond te wachten. No hard feelings.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties