De Telefoongids bouwt ook websites: eenheidsworst

In ‘De Telefoongids Websites‘ verwijst onze stagiaire naar ‘De Telefoongids Websites‘, alwaar een advertentie van De Telefoongids wordt besproken. In genoemde stukjes worden geen voorbeelden gegeven van door De Telefoongids gebouwde webzijden, maar in ‘De Telefoongids bouwt ook websites: eenheidsworst‘ wel. En u raadt het al: ze lijken allemaal op elkaar:

Goedkoop is duurkoop zouden wij in het Nederlands zeggen. Daar moest ik aan denken toen ik de voorbeelden zag van de sites die De Telefoongids bouwt voor bedrijven. Kijk dan, al die sites zijn precies hetzelfde opgebouwd:

Zou de HEMA eigenlijk ook webzijden bouwen? Daar hebben ze per slot van rekening ervaring met worst en HEMA staat oorspronkelijk voor ‘Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam’, dus met die eenheid zit het dan ook wel goed. Bovendien zijn ze al gauw goedkoper dan De Telefoongids, denken wij.

10-11-2011 11.26 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Reclame, Webzijden

Er zijn 2 reacties op “De Telefoongids bouwt ook websites: eenheidsworst”

 1. Ik ben er helaas aan het begin van dit jaar wél ingetrapt. Het klonk allemaal ontzettend veel belovend en na een week of 2 nadenken heb ik besloten mijn website bij de telefoongids te laten bouwen.

  Ik had een heel duidelijk beeld van mijn website en heb dit onwijs vaak aangegeven maar ondanks mijn aanwijzingen kwam de telefoongids keer op keer met een soort rouw-website. Enorm donker, saai en totaal geen mooi visite kaartje. Toen ben ik zelf maar aan de slag gegaan en heb mijn website dus van top tot teen helemaal zelf gebouwd met behulp van de standaard (enorm saaie) template van DTG..

  Mij werd een hoge ranking bij google beloofd. Je zult direct resultaat merken werd mij verteld. Nu een kleine 5 maanden na het online gaan van mijn website heb ik nog geen enkele klant mogen ontvangen via google en ben ik ook nauwelijks vindbaar, enkel wanneer je mijn complete bedrijfsnaam invoert..

  Op mails wordt niet of nauwelijks gereageerd. En wanneer er al gereageerd word is het een belachelijk mailtje met de domste dingen. Ik moet zelf mijn klanten maar naar mijn site toe trekken. Tja, daar is google toch voor?

  Ik heb een jaar contract getekend voor 110 euro per maand (incl btw) maar ik ga nu alle mogelijkheden onderzoeken om hier onder uit te komen. Het is weggegooid geld!!

  Dus website bij de telefoongids (DTG) NIET DOEN!!!! Je wordt belazerd waar je bij staat!!

 2. joop says:

  Duh 8)
  Goedkoop is duurkoop. En goedkoop is eenheidsworst.
  Zoek een fatsoenlijk reclame of internetbureau en laat iets onderscheidends maken. Zij kunnen je ook qua marketing helpen en hebben mensen met een passie / kennis. Bij DTG proberen zo zo veel mogelijk websites door je strot te duwen en dan teren op het abbo geld en de advertenties. Laat je website niet door DTG bouwen.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.22 RSS-feed/RSS-feed reacties