Laatste restje geloofwaardigheid Balkenende verdwenen

De deense vlag
Stommeling Jones als kamerclown

Onze trouwe lezers weten allebei dat wij Jan-Peter Balkenende beschouwen als de slechtste Nederlandse premier aller tijden en tevens als het vleesgeworden gebrek aan fatsoen. Voorzover hij geloofwaardig was, hebben wij daar in ieder geval nooit iets van gemerkt.

Gisteren schreven wij ‘Irak hoort Balkenende de kop te kosten‘. Vandaag kregen wij de bevestiging van de stelling die wij daarin poneerden:

er zullen geen politieke gevolgen zijn.

Weliswaar heeft de Commissie Davids tot onze stomme verbazing geheel tegen de opdracht in zowaar durven beweren dat het desbetreffende neostalinistische godsdienstwaanzinnige griezelkabinet Balkenende de Kamer wel degelijk verkeerd geïnformeerd heeft en dat er geen mandaat was voor de inval in Irak, maar Meneertje Onfatsoen komt daar meteen overheen met de mededeling dat de Commissie Davids uit zijn nek kletst.

Als je nou toch nog niet eens in staat bent de door jezelf ingestelde puur cosmetische commissie met het gewenste resultaat te laten terugkomen, wat ben je dan voor een prutspremier? En als je dan ook nog te stom bent om gewoon te zeggen dat je misschien wel iets verkeerd gedaan hebt en daar excuses aan vast te knopen, maar in plaats daarvan meteen pontificaal gaat lopen beweren dat de door jouzelf ingestelde puur cosmetische commissie het allemaal verkeerd gezien heeft, ben je dan nog geloofwaardig?

Neen dus. Het laatste restje van de toch al non-existente geloofwaardigheid van Jeepee Kreukel is door Jeepeetje het mislukte premiertje op de persconferentie van hedenmiddag hoogstpersoonlijk door de plee getrokken. Wij EISEN een MOTIE VAN WANTROUWEN tegen die man. Wij EISEN zijn VERTREK. Wij EISEN NIEUWE VERKIEZINGEN. Maar ja, zo lang Nederland een gristelijke monarchie is en geen democratie, kunnen wij onze eisen gevoeglijk op onze buik schrijven. Dat dan weer wel.

Kots op de monarchie, olé olé. Kunt u nog kotsen, kots dan mee

Kots op de monarchie, olé olé. Kunt u nog kotsen, kots dan mee

12-01-2010 17.43 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Bewindslieden, Godsdienstwaanzin, Irak, Monarchie

Er heeft iemand gereageerd op “Laatste restje geloofwaardigheid Balkenende verdwenen”

  1. […] Balkenende nu de conclusie trekt en ontslag neemt? Ach welnee: Jan Paling in Snot Balkenende probeert zich er uit te lullen. En dan kan de BBC wel vinden dat hij weg moet, Jan Plaksel aan zijn Reet Balkenende blijft zitten […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.19 RSS-feed/RSS-feed reacties