Houten Klaas blijkt slapjanus, volgens BBC

Stommeling Jones als kamerclown

Iemand heeft ooit gezegd dat wij met Pim Fortuyn als premier in het buitenland een pleefiguur zouden slaan. Nu is dat zonder meer waar, maar het alternatief bleek te zijn dat wij zonder Pim Fortuyn als premier in het buitenland een pleefiguur zouden slaan. En het is zelfs erger: we slaan nu een pleefiguur, doordat de minister-president een pleefiguur ís. Een nieuw dieptepunt wat dat betreft is vandaag te vinden in ‘Dutch inquiry says Iraq war had no mandate‘, waar men onder andere zegt:

The report accuses ministers of a selective use of intelligence reports, and says Prime Minister Jan-Peter Balkenende “gave little or no leadership to debates over the Iraq question”, which was steered by the foreign minister at the time, Jaap de Hoop Scheffer.

Jan Pinokkio Balkenende, de houten Klaas die zo graag een echte politicus zou zijn (wat hem onderscheidt van de oorspronkelijke Pinokkio, of Pinocchio, zoals sommige mensen zeggen, want die wilde graag mens worden, doch dit terzijde) en nu te kakken wordt gezet als een slapjanus die nog niet eens een vergadering fatsoenlijk kan voorzitten. Maar denkt u dat Jan Pleefiguur Balkenende nu de conclusie trekt en ontslag neemt? Ach welnee: Jan Paling in Snot Balkenende probeert zich er uit te lullen. En dan kan de BBC wel vinden dat hij weg moet, Jan Plaksel aan zijn Reet Balkenende blijft zitten waar hij zit.

12-01-2010 19.59 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Bewindslieden, Irak

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.19 RSS-feed/RSS-feed reacties