Kersttoespraak koningin Beatrix

De kersttoespraak van koningin Beatrix is hier ter redactie ongemerkt voorbijgegaan. Zelfs zo ongemerkt dat we niet eens weten of ze er eentje gehouden heeft of niet. Als ze er wel een gehouden heeft, was het ongetwijfeld weer een hoop slap gelul met een stevige dosis godsdienstwaanzin en daar hebben wij een hekel aan, c.q. we blij zijn dat we de toespraak gemist hebben. Voor degenen die hem ook gemist hebben, hebben wij hieronder een gefilmde impressie van hoe het er uitgezien moet hebben (en nou niet zeuren dat het hetzelfde filmpje is als bij de troonrede, want dat weten wij ook wel en dat is opzet, omdat het allemaal lood om oud ijzer is. Daar. Nu weet u het).

[stream flv=x:/www.opinieleiders.nl/wordpress/wp-content/uploads/samenvattingtroonrede.flv img=x:/www.opinieleiders.nl/monarchie/komlogo.jpg” embed=false share=false width=510 height=420 dock=false controlbar=over bandwidth=off autostart=false /]

25-12-2011 20.15 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Godsdienstwaanzin, Monarchie, Taal, Televisie

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.19 RSS-feed/RSS-feed reacties