Strip: De Logger

Wij waren aan het experimenteren met het ‘Random Image Script‘ van Matt Mullenweg, toen wij een paar leuke afleveringen van onze eigen strip voorbij zagen komen, of zagen voorbijkomen, om het op zijn Belgisch te zeggen.

Wij moesten een paar keer hardop lachen, om grappen die wijzelf verzonnen hadden, doch allang weer vergeten waren. Daarom hebben wij ten eerste besloten om zo af en toe weer een stripje te tekenen of te koppiepeesten, en ten tweede om genoemde strip eens uitgebreid te gaan bespreken. Daartoe hebben wij een speciale pagina aangemaakt, alwaar de bespreking zal plaatsvinden. Omdat de strip als titel ‘De logger’ heeft, heet die speciale pagina ook ‘De logger‘. Allen daarheen.

Vrijmarkt, 30 april 2009: als je over de hoofden kunt lopen, hoef je dat nog niet per se te doen. Maar dat leer je dus niet op de inburgeringscursus

Vrijmarkt, 30 april 2009: als je over de hoofden kunt lopen, hoef je dat nog niet per se te doen. Dat was dus zo’n zelfverzonnen grap die we alweer vergeten waren.

1-01-2012 16.38 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Redactiezaken, Strips, Taal, Tekeningen

Er zijn 2 reacties op “Strip: De Logger”

  1. […] ‘Strip: De Logger‘ zeiden wij onder andere: “Daarom hebben wij […] besloten […] genoemde strip eens […]

  2. Ruud Harmsen says:

    “Daarom hebben wij ten eerste besloten om zo af en toe weer een stripje te tekenen”

    Goed plan. Die waren wel leuk altijd.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties