Nieuwsbrief Automatisering Gids: rechtstreex de prullenbak in

Wij hebben hier een abonnement op de digitale nieuwsbrief van de Automatisering Gids. Wij hebben hier ook een pleurishekel aan webzijden die ons willen dwingen ‘cookies’ toe te staan. En dat komt dan weer doordat wij hier met zijn allen al sinds jaar en dag een schijthekel hebben aan zinloze cookies.

Omdat wij, toen wij zojuist vanuit ons mailprogramma een stukje uit de digitale nieuwsbrief van de Automatisering Gids wilden gaan lezen, op de bijbehorende webzijde werden geconfronteerd met de mededeling “Cookie support required”, hebben wij besloten de nieuwsbrief voortaan niet meer te lezen, doch rechtstreex ongelezen de prullenbak in te sturen. We zouden ons ook hebben kunnen afmelden, maar dat kostte te veel tijd en bovendien vreesden wij dat wij ook in dat geval de cookies ingeschakeld hadden moeten hebben en daar hadden wij juist geen zin in. En omdat we ons nu nogmaals aan de Automatisering Gids zitten te ergeren, benoemen we de Automatisering Gids meteen tot de eerste hondelulle van de week van 2012. Dat zal ze leren.

5-01-2012 15.34 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Computerij, Hondelulle, Webzijden

Er heeft iemand gereageerd op “Nieuwsbrief Automatisering Gids: rechtstreex de prullenbak in”

  1. Ruud Harmsen says:

    Cookies zijn helemaal niet erg maar wel handig.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties