Toegevoegd aan de geschiedenis van de logger

De onderstaande tekst is toegevoegd aan de Geschiedenis van ‘De logger’.

De vrouw met het bord voor haar kop bleek iets tegen gasten te hebben, eng te zijn en Rita te heten. Incontinent was ze trouwens ook.

Plotseling bleek er een school te zijn, met leerlingen en een onderwijzer. En nog een onderwijzer. De godsdienstleraar nam bij zijn eerste optreden ontslag.

Vanuit paviljoen 3 sloeg men de wereld gade en in paviljoen 4 had men zo zijn eigen vragen. De ambulance werd erop uitgestuurd. Geert de psychopatische clown was het eerste slachtoffer en elders werd de vacature voor godsdienstleraar al dan niet opgevuld. Later kwam er in ieder geval wel een nieuwe godsdienstleraar. Vervolgens kwamen er een poosje geen nieuwe figuren meer bij en de logger begon weer te loggen. Hij bleek trouwens verrassend sportief.

Die sportiviteit deelde hij met een van de docenten, die volgens eigen zeggen altijd lopend naar school kwam. Sportief of niet: de logger ging een uitkering aanvragen, maar die kreeg hij niet. “Ga maar voor de klas staan“, zeiden ze tegen hem. En rijk worden met internet zat er ook al niet in.

Een vent met een grote neus en een hoed sprak een menigte lesbische moslima’s toe en Enge Rita ging proberen de act van Gekke Geert te stelen. Daar was die vent met die hoed nog een keer. En Enge Rita bleek ook al geen dierenliefhebster.

5-01-2012 17.16 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Redactiezaken, Strips, Tekeningen

Er heeft iemand gereageerd op “Toegevoegd aan de geschiedenis van de logger”

  1. Ruud Harmsen says:

    Foutje in de hyperlink: is relatief, moet absoluut. Oplossing: vooraan “http://” toevoegen.

    * NOOT: Foutje hersteld. Dank voor de oplettendheid. EINDE NOOT *


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties