Micha Kat uit de lucht

De webzijde Klokkenluideronline.nl van Micha ‘aluhoedje’ Kat is op dit moment uit de lucht. Het zou voor iedereen het beste zijn als dat permanent was, maar vooral voor Micha ‘aluhoedje’ Kat zelf, daar het zijn genezingsproces ten goede zou komen. Intussen vragen we ons af waarom hij uit de lucht is: zou hij zijn contributie niet betaald hebben of heeft het Openbaar Ministerie eindelijk ingegrepen? Wie het weet, mag het zeggen en wie het niet weet, mag speculeren. Roept u maar.

De webzijde van Micha Kat is uit de lucht. Zou hij eindelijk opgenomen zijn?

De webzijde van Micha Kat is uit de lucht. Zou hij eindelijk opgenomen zijn?

13-01-2012 17.41 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Aluhoofddeksels, Webzijden

Er zijn 15 reacties op “Micha Kat uit de lucht”

 1. ali says:

  mmmmmmmmmmmmmmmmm ik heb TReK om jOU op te eeten

  * NOOT VAN DE GROTE VRAGER: Respondent spoort niet, zo te zien. Dit zal dus wel aluhoedjescode voor het een of ander zijn. Of het is Micha Kat zelf, dat kan natuurlijk ook. EINDE NOOT *

 2. Berend says:

  Warrom zou het ‘voor iedereen’ het beste zijn als Klokkenluideronline permanent uit de lucht zou zijn? Voor jullie misschien? Omdat jullie kwalijke zaken NIET aan de kaak durven stellen en Micha Kat WEL.
  Kom op, helden op sokken, plaatsen jullie eens ALLES wat er over kinderverkrachter Demmink en zijn rotgenoten bekend is, in plaats van deze misdadiger te verdedigen.
  En kom nou niet met de goedkope smoes dat het ‘onfatsoenlijk taalgebruik’ zou zijn, ik lees wel ergere bewoordingen.

  * NOOT VAN DE GROTE VRAGER: Dit was even in ons spemfiltertje blijven hangen. Respondent is duidelijk een aluhoedje en een aanhanger van Micha ‘aluhoedje’ Kat. Of Micha ‘aluhoedje’ Kat zelf, dat kan ook. EINDE NOOT *

 3. Berend says:

  Wat nou geitenwollensokken journalisten, te laf om mijn commentaar te plaatsen? Worden jullie ook al betaald door…….
  Micha Kat durft tenminste wel commentaren te plaatsen die hem niet welgevallig zijn

  * NOOT VAN DE GROTE VRAGER: Dit was ook even in ons spemfiltertje blijven hangen. Respondent werd kennelijk een beetje ongeduldig. Respondent is nog steeds een aluhoedje en wij hebben geen idee waarom zijn commentaar iemand niet welgevallig zou kunnen zijn. Als iemand zichzelf als geschift wil poneren houden wij hem niet tegen. EINDE NOOT *

 4. Ruud Harmsen says:

  Berend:
  “Micha Kat durft tenminste wel commentaren te plaatsen die hem niet welgevallig zijn.”

  Dat is feitelijk onjuist. Ik bijvoorbeeld ben al jaren geband op zijn site omdat ik het waagde kritiek op de grote meester te hebben. Geeft niet, de kritiek staat nu gewoon op mijn eigen site, veel duidelijker ook:

  http://rudhar.com/politics/reklol.htm

 5. Ruud Harmsen says:

  Micha Kat beweert dat Yehudi Moszkovicz (wel familie van) er achter zou zitten dat zijn Kats site (tijdelijk!) uit de lucht gehaald is.

  Zou m.i. ook volkomen terecht zijn, gezien het beledigende scheldartikel:
  http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/10668/moszkowicz-family-en-de-nazis.html

 6. Ruud Harmsen says:

  In http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/10683/aanklager-vermoord-in-duitsland.html blijkt weer duidelijk hoe blind Micha Kat is voor zijn eigen wangedrag en paranoia. Het gaat inderdaad niet goed met hem, zonder de advocaat zou hebben opgemerkt, en dat al vele jaren.

 7. Ruud Harmsen says:

  Micha “holocaustontkenner” Kat in weer een beledigende aantijging van Yehudi Moszkovizc: “Joden die in opdracht van de Nazi’s meehielpen met het vergassen van andere Joden.”

  Dus de ene keer ontkennen, maar als het zo uitkomt de andere keer gebruiken om anderen te besmeuren.

  Wat een verwerpelijke mentaliteit is dat!

 8. Berend says:

  Wat een zwaktebod Opinielijder (met een ij). Nee, ik ben niet Micha Kat en ik ben geen aluhoedje, wat dat in jullie gedachtekronkel ook mag voorstellen. Wel constateer dat jullie met je commentaren de kinderverkrachter Demmink, en daarmee de andere ‘hooggeplaatsten’ kinderverkrachters verdedigen door alle bewijzen (en dat zijn er vele) als niet bestaand en leugens proberen weg te zetten.En wat betreft de site van Micha Kat, daar heb ik behoorlijk wat kritiek op gegeven. Bijvoorbeeld over zijn ongenuanceerde optreden of het ontkennen van de holocaust.
  Maar kom op nu eens met jullie grote mond die mij belachelijk probeert te maken, zet nu eens alle feiten en beschuldigingen tegen jullie beschermheer Demmink op een rij !
  In het spamfiltertje blijven hangen, haha.

  * NOOT: Ook dit geraaskal was even in ons spemfiltertje blijven hangen. Wij hoeven overigens niet te proberen respondent belachelijk te maken, want dat kan hij heel goed zelf, blijkt. EINDE NOOT *

 9. Berend says:

  Het laatste ook weer in het ‘spamfiltertje’ blijven hangen? Kunnen jullie het niet beter censuurfiltertje noemen, in opdracht van jullie financiers?

  * NOOT: Ons spemfiltertje functioneert uitstekend, aan censuur doen wij niet en onze financiers geven ons geld, geen opdrachten. EINDE NOOT *

 10. Berend says:

  Volgens mij ben je zelf een aluhoedje. Of ben je zelf in je ‘spamfiltertje’ blijven steken? Wat zijn jullie een lafaards zeg

  * NOOT: Wij hadden vandaag meer te doen en daardoor is ook deze reactie in het spemfiltertje blijven steken. U heeft er niet veel aan gemist, zoals u ziet. EINDE NOOT *

 11. Berend says:

  Berend meent te moeten zeggen: Zijn jullie soms zelf uit de lucht gehaald, of werkelijk te laf om mijn commentaar op jullie te plaatsen? Weet je wat ik geloof, dat jullie gewoon ordinair AIVD handlangers zijn. Veel plezier met het bloedgeld dat jullie van ze krijgen

  * NOOT: Ook deze reactie was even in ons spemfiltertje blijven hangen. Gezien het feit dat respondent een aluhoedje is, zal hij dat wel niet geloven. Sneu, niet? EINDE NOOT *

 12. Ruud Harmsen says:

  Update: klokkenluideronline.nl is naar eigen zeggen van Micha Kat, zie en hoor http://www.dossierdenhaag.nl/000883-Moszkowicz-telg-dreigt-Hosting_provider.html#axzz1jLXAbKLM wel met succes uit de lucht gehaald, maar is nu “weer actief vanuit een locatie elders op de wereld.”

  Dat is dus Arizona, USA, zoals met whois en nslookup e.d. heel eenvoudig na te gaan is. In de VS is de vrijheid van meningsuiting absoluter dan in Europa, dus dat wordt lastig voor Yehudi Moszkovicz om Kat daar aan te pakken. Neemt niet weg dat overduidelijke laster in de VS ook niet mag, denk ik.

  Ik hoop dat Micha Kat stevig wordt aangepakt, hij verdient het. Rotzooi zoals dit http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/10683/aanklager-vermoord-in-duitsland hoeft niemand te pikken. Lijkt mij zeker wel laster, smaad en smaadschrift.

 13. De Mink says:

  >>Dat is feitelijk onjuist. Ik bijvoorbeeld ben al jaren geband op zijn site omdat ik het waagde kritiek op de grote meester te hebben.

  Valt het niet op dat er sinds een paar maanden opeens geen kritische reacties meer op klokkenluideronline meer te vinden zijn? Grski, Zoeklamp, De Mink (dat ben ik), Johnny en anderen zijn allemaal plotseling verdwenen. Zijn die critici spontaan afgehaakt soms of hebben ze het allemaal te druk “met het dienen van de staat”? Slechts een handjevol vaste bezoekers plaatst nog berichten onder Kats artikelen en die berichten zijn altijd positief van toon.

  Een paar maanden geleden werd Klokkenluideronline opeens landelijk nieuws (jawel, in de zo verguisde MSM!) met de kwestie van de domeinnaam ministerpresidentrutte.nl die Kat had laten registreren. Die website linkte direct door naar klokkenluideronline. Dat zorgde tijdelijk voor een groot aantal bezoekers per dag. Die stormloop in combinatie met de gratis reclame die deze kwestie veroorzaakte, heeft Kat doen besluiten alle accounts van critici te verwijderen, hun IP-adressen te blokkeren en de regel in te stellen dat de eerste paar berichten van een nieuwe gebruiker eerst worden gecontroleerd alvorens ze op de website worden geplaatst. Dat moest zorgen voor een positievere uitstraling waarschijnlijk.

  Inderdaad, Micha Kat censureert. En niet zo’n beetje ook. Berichten die Kat niet bevallen, komen simpelweg niet meer op zijn site terecht. Ook als die berichten keurig van toon zijn maar wel de feitelijke betrouwbaarheid van zijn artikelen in twijfel trekken.

  Blijf vooral ja-stemmen in zijn internetpoll: 2500voorjorisdemmink.blogspot.com. Dan zien we Kat wellicht nog eens terug in Nederland.

 14. Han says:

  Biep
  barracudanls.blogspot.com/2012/01/sonderkommandos.html
  Simon zei…

  – Dit deel van de reactie geschrapt wegens overschrijding van de wartaaldrempel, strijdigheid met onze fatsoensmormen en overdreven gebruik van hoofdletters. –

 15. Aart Liberty says:

  Wie die Opinieleiders.nl dan ook zijn, het merendeel van de volgers van de site van Micha Kat, zullen het niet met hen eens zijn. Voor debiele figuren als Ruud Harmsen natuurlijk kat in het bakkie om even zijn gal te spuwen over Kat. Het zijn altijd de lafaards, die de kans waarnemen om kritiek uit te oefenen op iemand, die terecht vele misstanden aan de kaak stelt.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties