Arno Vermeulen: weer een goede reden om de staatsomroep op te heffen

Studio Ajax met Shrek van Gelder is op zich natuurlijk al een reden om de staatsomroep op te heffen, omdat die overbetaalde eikels daar op onze kosten zitten te lullen, maar Arno Vermeulen vormt geheel zelfstandig nog een extra reden. Die extra reden heet en is Arno Vermeulen. Zodra hij vanavond zijn bek open deed en in zijn arrogantie niet alleen meende Ronald Waterreus te moeten kapittelen, maar hem ook nog “collega Waterreus” te moeten noemen, hebben wij weer weggezapt, wat wij natuurlijk meteen hadden moeten doen toen we die lul van een Arno Vermeulen aan die tafel zagen zitten. Het is dat we net ons bierglas in onze zaphand hadden, maar anders hadden we het zeker gedaan en even later dus alsnog. Weg met Arno Vermeulen! Weg met de staatsomroep! Broeva! Haro!

19-02-2012 22.40 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Televisie

Er zijn 3 reacties op “Arno Vermeulen: weer een goede reden om de staatsomroep op te heffen”

  1. Jo says:

    Mee eens! Verschrikkelijke man die net als zijn voorganger c. van nijnatten denkt dat die verstand er van heeft en maar zeker net als zijn voorganger c van nijnaten laat blijken dat die anti Ajax is….

    Buiten dat, wie is hij eigenlijk? Slechte commentator en nu chef voetbal?? Waarom? Wegens arrogante slechte geacteerde meningen over het spelletje? Arno ga lekker weg, je bent een drama op de radio, maar nog erger op tv!!!!

  2. […] doen heeft, kunt u ‘Arno Vermeulen‘, ‘Arno Vermeulen ontslagen‘ en ‘Arno Vermeulen: weer een goede reden om de staatsomroep op te heffen‘ natuurlijk even lezen, maar daar staat niet veel anders in dan wij hier willen zeggen: wij […]

  3. Hugo says:

    Wat een drama die vent. Studio Arno meteen opheffen!


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.22 RSS-feed/RSS-feed reacties