Commentaar

Lezers die commentaar hebben, kunnen hun commentaar kwijt in de reactievelden, ook wel commentaarvelden genoemd. Voordat onze doctorandus in al zijn wijsheid besloot het uiterlijk van onze webzijde met behulp van een wel zeer botte bijl drastisch te wijzigen, om niet te zeggen te minimaliseren, wegens overschrijding van de datalimiet, stond er bij ieder commentaarveld een text, en wel de volgende, die wij hier nog één keer herhalen, zodat wij er in de toekomst naar kunnen verwijzen, als dat nodig is, of als wij daar gewoon zin in hebben. Komt ie:

(In principe moet uw commentaar onmiddellijk verschijnen. Gebeurt dit niet, dan is het in het spamfilter blijven hangen. Waarschuw in dat geval de TD en probeer niet het commentaar alsnog geplaatst te krijgen door het te parafraseren. Dat is zonde van iedereen zijn tijd. Dank u.

Commentaar in de trant van “wat een slecht stukje is dit”, commentaar waarin de wartaaldrempel wordt overschreden of dat in strijd is met onze fatsoensmormen wordt geschrapt of hardhandig bewerkt.

Commentaar afkomstig van gmail of hotmailadressen gaat in de moderatie (dat we dus eerst even kijken of het spem is, omdat spemmerds nogal vaak dat soort adressen gebruiken), evenals commentaar van Ruud Harmsen (omdat hij net even te vaak zinloze recensies in onze reactievelden plempt).

Commentaar dat geen commentaar is, doch slechts een verwijzing naar een skakel elders op het internet, of, erger nog, naar zo’n schijtlollig filmpje op Youtube, maakt grote kans om in het spamfilter te belanden en er nooit meer uit te komen. Dat u het even weet.)

(Als het commentaarveld gesloten is (als gevolg van een te grote populariteit bij verschillende soorten spammers) kunt u uw commentaar sturen naar reacties@opinieleiders.nl.)

26-04-2012 23.24 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Reacties, Redactiezaken

Er zijn 6 reacties op “Commentaar”

 1. Ruud Harmsen says:

  Wat heb ik er nou weer mee te maken?

  * NOOT VAN UW CAPTAIN: Respondent heeft net even te vaak zinloze recensies in onze reactievelden geplempt, vooral in de trant van “wat een slecht stukje is dit”. Daarmede heeft hij het over zichzelf afgeroepen. EINDE NOOT *

 2. Respondent says:

  Ah, liegbeest, dat is niet waar, dat heb ik maar één keer gedaan! EN dat terwijl het aantal verschenen slechte stukje zeker wel anderhalf à drie bedroeg in de loop der jaren!

 3. Respondent says:

  “Onze trouwe lezers allebei […]”.

  Of à la Micha Kat “vijftienduizend lezers per dag”, maar dan geteld met Alexa en dat teruggerekend met Wolfram Alpha. Klopt geen moer van, weet ik uit ervaring, zeker sinds ik Sitemeter gebruik.

  O nee, je mag niet schoppen tegen mensen die ik de gevangenis zitten of die in coma in een ziekenhuis liggen. Dus ik neem alles terug.

 4. Respondent says:

  Een Heer van Stand plempt niet.

 5. […] Max ‘ik besta pas een paar dagen’ Goedblick verwijzen we hier nog maar eens naar ‘Commentaar‘, zodat hij iets beter weet wat hij de volgende keer kan […]

 6. […] zake” of “irrelevant”, alsmede woorden van gelijke strekking en andere redenen om commentaar al dan niet door te laten, komt u daar niet tegen, maar hier wel. Het valt ons overigens op dat […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties