Stan van Houcke blogt weer

Stan van Houcke, de antisemitische oude dief aan wien wij hier met zijn allen een schijthekel hebben, was gestopt met blerghen. Helaas blerght Stan ‘terroristen zijn lief’ van Houcke weer. Al sinds 17 februari. Ons was het ontgaan, maar inmiddels hebben wij het dan toch gemerkt. En nu weet u het ook. Nou, dat was boeiend.

Stan van Houcke, plaatje. Strip eigenlijk meer. Op het eerste plaatje zegt iemand, in wien wij 'de logger' herkennen, in de telefoon: "Nou moet u eens even goed luisteren, meneer van Houcke, dat u een waardeloze ouwe zak bent is nog tot daar aan toe. Zit ik niet mee." Op het tweede plaatje zegt hij: "Dat u inmiddels gestopt bent met loggen is hartstikke mooi. Waarvoor dank. Maar nou ook wel gestopt blijven, ja? Anders zet ik het op mijn log." Op het derde plaatje staart hij zwijgend naar zijn scherm. Wij weten niet wat er in hem omgaat. Of in Stan van Houcke.

8-04-2012 11.10 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Loggers gelogd, Stan van Houcke

Er zijn 2 reacties op “Stan van Houcke blogt weer”

  1. Ruud Harmsen says:

    Staan zo op het eerste gezicht best interessante en zinnige dingen op, op dat blog, vind ik.

    http://stanvanhoucke.blogspot.com/

  2. […] aan wien wij hier met zijn allen een schijthekel hebben, blijkt niet alleen het blerghen niet te kunnen laten, maar het stelen ook niet. Vandaag wilde hij per se een gedicht van G√ľnter Grass op zijn blergh […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.23 RSS-feed/RSS-feed reacties