Gangmakers, hazen en bangmakers. En hazen.

Het gevraagde stukje over Van Basten is nog niet af, want wordt meer een boek. Met een half oog heb ik intussen de marathon van Rotterdam gevolgd. Daarbij viel me een vernieuwing in die voor nieuwe wereldrecords op dit loopnummer kan zorgen. Tijdens de race lopen er doorgaans gangmakers mee, die een tijd lang vóór de kansrijke atleten uit lopen. Mijn voorstel is om ook bangmakers in te zetten; dit zijn enge figuren die niet vóór, maar achter de kansrijke atleten hollen en de hele tijd heel hard ‘BOE’ roepen. Zul je zien dat die kansrijke atleten er als een haas (!) vandoor gaan en het ene record na het andere gaan lopen. Ik heb uw en onze captain gevraagd de IAAF even te bellen, mede namens drs. Kopsterk de Sportvernieuwer, om een en ander te regelen.

19-04-2012 14.45 | Door: Drs. Kopsterk | Categorie: Atletiek

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties