De ‘pedojaagster’ en de nazi’s

Zelfbenoemd ‘pedojaagster’ Yvonne van Hertum, die nog nooit een ‘pedo’ gejaagd heeft, houdt zich de laatste tijd voor haar doen heel erg rustig. Heel fijn en houden zo, natuurlijk, maar toch voel ik mij geroepen even aandacht aan haar te besteden.

In ‘Auf der Flucht erschossen‘ is er al eens op gewezen dat mevrouw van Hertum een zekere hang naar nazimethoden aan de dag legt, wat eigenlijk best een beetje merkwaardig is voor iemand die zich zo graag laat voorstaan op haar vermeend joodse afkomst. De laatste tijd schijnt diezelfde mevrouw van Hertum om te gaan met nazi’s en neonazi’s, dus daar wilde ik dan wel even het fijne van weten. Ik heb haar dan ook per e-mail enkele vragen gesteld, onder andere de volgende:

Helaas heeft ze mijn vragen niet beantwoord. Laat ons hopen dat de De Telegraaf of Lammert de Bruin, die haar nog weleens als serieuze bron schijnen te beschouwen, de volgende keer een paar van die vragen ook stellen. Misschien beantwoordt ze ze dan wel.

16-05-2012 13.58 | Door: Arnold Kuijk | Categorie: Yvonne van Hertum

Er zijn 5 reacties op “De ‘pedojaagster’ en de nazi’s”

 1. Nesmrah says:

  > Wist u misschien niet dat Micha Kat en JDTV hetzelfde zijn?

  Waren. Inmiddels zijn ze gebrouilleerd. JDTV = Erik Donk.

 2. John says:

  Die sneue nepjodin heeft de MSM wel te woord gestaan, zie uw meelbox. hehehe

 3. […] u zich Yvonne van Hertum nog? De laatste keer dat ze hier aan de orde geweest is, was in ‘De ‘pedojaagster’ en de nazi’s‘ van onze doctorandus. Vandaag kunnen wij echter niet om haar heen, want wij hebben ons weer […]

 4. […] de oorlog begint even denken aan haar abjecte voorkeur voor nazimethoden en haar vriendschappelijke omgang met nazi’s en neonazi’s, of nazis en neonazis, zoals sommige mensen zeggen. Verder met de text van mevrouw van Hertum: […]

 5. […] Yvonne van Hertum nazisympathieën heeft, mag inmiddels bekend zijn, maar dat zij de ambitie heeft om een nieuwe Mengele te worden, weet misschien nog niet iedereen. […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties