Het is toch wat

De onderstaande text is automatisch gegenereerd met behulp van Kletsmeier 0.5.8

Wie is van hout. Alles is veel voor wie niet veel verwacht. Wat is toegestaan hoeft niet toegestaan te zijn. Godsdienst is een ziekte. Dood is saai. Thunderbird is beter, dachten wij. @FerryVreede is een sukkel. Alles is Demmink Show. Martijn is niet het probleem. Krapuul.nl is er niet als de kippen bij. Het is volkomennuttelozeoudezeikwijvendag. Wees er maar blij mee.. Twitter is over capacity. Islam is vrede. Vaart is eruit bij #stopjeroen. Tunisia is Actually Getting Regime Change. XRaver is geen scriptkiddie, zegt hij. Krek is een waardeloze aandachtshoer. Er is nooit maar één manier om een bordeelhouder plat te walsen. Er is nooit maar één manier om een trein te verzinken. Geluk is een halftamme vrachtwagenchauffeur. Er is geen land dat Palestina heet. Douglas is een domme neger. Zweden is nu eenmaal Marokko niet. Dat is mal.

Facebook is a Stupid Idiot. Breinbrouwsels is een vuile dief. Kermit is geen psychopatische clown. McCain is gone and he’s not coming back. Twitter is volstrekt waardeloos. Volkert is een dichter. GeenStijl is het met Opinieleiders.nl eens. Het is goed mis in Vladivostok. Schwarzenhofen is waarschijnlijk een Nederlander. Domheid is goed voor de economie. 87.211.220.88 is een dom doch nieuwsgierig aagje. Wilders is a serious force. Er is weer hoop voor de SP: Agnes Kant stopt ermee. Scholdermeister is een dichter. Balkenende is de vleesgeworden piepscheet, maar overleeft het debat. Hoe is het mogelijk: Hamer maakt PvdA nóg belachelijker. Balkenende is de regie weer eens kwijt, maar overleeft het debat. Balkenende is zijn huissleutels kwijt, maar overleeft het debat. Zij is voor mij een open broek. Zeikerdje.nl is geschift. Leren is geen teamsport. Dat is knap: in een keer alle geloofwaardigheid kwijt. Internettoezichthouder is zijn gewicht in goud waard. Balkenende is de regie helemaal niet kwijt!.

Er is een reden voor dat pantserglas. Porno is leuk omdat je er een stijve van krijgt. Dit is fokken lank!. Verdedigen is ook een kunst. Anha is vrot met bargain. BACA is er voor kinderen, de daders zijn voor justitie. Balkenende is een intellectueel kanon. Belgisch is echt een andere taal. Gerben is een debiel. Vloeken is geen verbale zwakte. PvdA is door de knieën en er wordt een JSF gekocht. Sex is 365million years old, scientists reveal. Eigenrichting is mooi, maar het moet wel eigenrichting blijven. Balkenende is klaar met Irak. Spong is een warhoofd. Het is Feyenoord gegund. Die is dus later verhangen. Verburg is de volgende die vertrekt. This is my cousin Frans. Nietzsche is wat het lijkt. Afellay is een vuile tyfushond.

Het is te warm om te internetten. Evans is een bangepoep. Dat is pas zielig. Dat is dieptriest. Het is goed mis met het MBO. Wilders is en blijft een clown. Dat is het helsche eieren eten. Er is vanavond weer een hoop geneukt in Nederland. Het is beter iemand de schuld te geven. Herhaling is de kracht van de herhaling. Bos is een naïeve zielepoot of hij liegt dat hij barst. Balkenende is een leugenaar. Pronk is een rund. Dievenbende is het zogenaamd onderling oneens. Beatrix is een hoer. Beatrix is een geit. Zapruder is een mietje. Het is de zoon van mijn vader. ‘Merlin’ is een lul. Dat is er mis met het onderwijs. Joop is blij. Iedereen is crimineel. Het is Jeepeetje nu helemaal in de malle bol geslagen. Dat is netjes van Conimex. Kennis is eng. Koeman is gewaarschuwd. Ubuntu is beeldscherm kwijt. Deze is voor politiek Den Haag. Het is Mensjov, niet Mentsjov, dachten wij. Driemaal is scheepsrecht. Youri is een etterbakje. Klinsmann is gewaarschuwd. Drogba is een pinguïn. Geluk is. Ajax is gewaarschuwd. Het is beslist niet ons bier. Eerlijk is eerlijk. Verdonk is een schijnheilige trut. Het is maar beter zo. Balkenende is een gore schijnheilige klootzak.

Leven is gokken. Het is maar een autootje. Dat is wel heel smerig. Leuk is anders is weer bezig en nog steeds niet leuk. Het is niet eerlijk. Pastors is zo dom nog niet. Het is hem gegund. Cultuur is een schone zaak. Er is iets mis met de kaak van Bush. Lucasdelinkselul is boos op de NS. Er is nog hoop: folder godsdienstwaanzinnigen niet bezorgd. Gek is dat. Negeren is voorbijzien. Balkenende is grootmoedig. Het is ze nu helemaal in de bol geslagen. Bier is van nature gezond. Hertz is een aantal potentiële klanten kwijt. Dit is het tweede bericht van de T.D.. Vent is gek. Balkenende is een altruïst. Er is niets gebeurd. Pianoman is toch niet Steven Villa Masson. Dat is pas onbeschoft. Het is wel best. Beatrix is Bea of Trix, geen Bix. Boem is ho. Kennis is kennis. Er is haas bij. Er is olifant na de dood. Er is vuur bij gekomen. Hij is de beer uit Lemmer. Praktisch is anders. Dat is de kracht van het groepsgevoel. Voorkomen is beter dan genezen. Huilen is voor jou te laat. Hannes is niet zielig genoeg.

1-06-2012 7.00 | Door: Stommeling Jones | Categorie: De wartaalgenerator

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties