Martijn van Dam zit zich al in te dekken

Martijn van Dam, een van de kamerplanten van de voormalige PvdA zit zich op twitter al stevig in te dekken tegen de kritiek dat de voormalige PvdA dit kabinet niet gaat laten vallen over de kwestie Irak. Voorlopig hoogtepunt van de dag was deze:

mhpvandam: @Harold_Kwaecke Ik ga niet dicteren hoe de kabinetsreactie eruit moet zien. Kabinet moet met een goed verhaal komen, uitgaand van rapport.

Ziet u wel? Het kabinet hoeft niet eens de waarheid te spreken of het boetekleed aan te trekken, neen, “een goed verhaal” is voldoende. Als wij het goed begrijpen zou wijlen Marten Toonder dus de ideale premier geweest zijn, want zijn verhalen zijn onovertroffen. En nu we het toch over Bommel hebben: het valt ons op dat de kamerleden van de voormalig PvdA zich exact hetzelfde gedragen als pronen zonder deskundig begeleider.

20-01-2010 13.55 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Boeken, Irak, Kamerleden

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.19 RSS-feed/RSS-feed reacties