Oppassen geblazen

De onderstaande text is automatisch gegenereerd met behulp van Kletsmeier 0.5.9

Hoed je. Je kunt ook om andere redenen kreunen. Je moet je onduidelijke spellenmiddagen niet weggooien voor je opgevallen hebt. Je kunt geen database maken zonder hoeren te breken. Je moet je omgevallen banaliteiten niet weggooien voor je zieke hebt. Je moet je horizontale kabinetten niet weggooien voor je vervalste hebt. Je kunt geen excuustruus maken zonder concerten te breken. Je moet je uitgewoonde ip-vangers niet weggooien voor je gearresteerde hebt. Je kunt geen stoephoer maken zonder schoenen te breken. Je moet je gegeten antwoordapparaten niet weggooien voor je uitstekende hebt. Je kunt geen voet maken zonder messen te breken. Je kunt geen nulzeshijgstertje maken zonder nonnetjes te breken. Je moet je gebakken dames niet weggooien voor je vijandige hebt. Je kunt geen rechtenstudie maken zonder boerenbedroggen te breken. Je kunt geen crisis maken zonder schuiftrompetten te breken. Je moet je overdreven oren niet weggooien voor je arbeidsongeschikte hebt. Je kunt geen woordvoerster maken zonder presidenten te breken. Je moet je overspelige boeken niet weggooien voor je bespuugde hebt. Je moet je uitgekotste kaliefen niet weggooien voor je gevlogen hebt. Je kunt geen misstapje maken zonder daglichten te breken. Je kunt geen boerenbedrog maken zonder telefoonterroristen te breken. Je moet je uitgegleden staatsbezoeken niet weggooien voor je gebelde hebt. Je kunt geen eikel maken zonder buikpijnen te breken. Je kunt geen mens maken zonder tazen te breken. Je moet je luie omgevingen niet weggooien voor je gefotografeerde hebt. Je kunt geen kont maken zonder luchtballonnen te breken. Je kunt geen moeder maken zonder vogels te breken. Je moet je geboren beppen niet weggooien voor je afgereden hebt. Je kunt geen huppelkutje maken zonder burgemeesters te breken. Je moet je stuiterende interiminternettoezichthoudstertjes niet weggooien voor je drankzuchtige hebt. Je kunt geen schoonmoeder maken zonder schoonmoeders te breken. Je moet je getoonde illegalen niet weggooien voor je uitgegleden hebt. Je kunt geen secretaresse maken zonder lichtjaren te breken. Je kunt geen garnalenbrein maken zonder secretaresses te breken. Je moet je afgerichte sletjes niet weggooien voor je bekakte hebt. Je moet je zieke gastarbeiders niet weggooien voor je uitgesproken hebt. Je moet je overdreven dwergwerpstertjes niet weggooien voor je ondersteunde hebt. Je moet je geboren Marokkanen niet weggooien voor je doorzichtige hebt. Je moet je gekeelde garnalenbreinen niet weggooien voor je uitmiddelpuntige hebt.

Je kunt godverdomme niet eens met goed fatsoen gaan stemmen. Je moet nooit iemand bedreigen als je niet zeker weet dat hij niet enger is dan jij zelf bent. Je kunt geen koningin maken zonder blerghsters te breken. Je kunt geen internet maken zonder kroonprinsen te breken. Je moet je vliegende nulzeshijgsters niet weggooien voor je opgebrande hebt. Je kunt geen Amsterdammer maken zonder Gestalttherapeuten te breken. Je kunt geen interiminternettoezichthoudster maken zonder onderbroeken te breken. Je weet nooit hoe een tuinkabouter een tuinkabouter vangt. Je kunt ook gelukkig zijn zonder die kennis. Je lult te veel. Je kunt geen bellen blazen met sigarenrook. Je moet Belgen geen Belg noemen, want dan worden ze boos. Je eigen naam googelen. Je hoeft niet depressief te zijn om het te worden. Je kunt het toch niet meenemen. Je weet het niet. Je kunt ook overdrijven. Je hebt er verder niets aan. Je kunt niet alles hebben. Je moet het zien. Je Echte Leeftijd, de hondelulle van de week. Je komt er niet langs. Je moet toch wat. Je moet meneer tegen hem zeggen. Je mag ook nix. Je moet met je tijd meegaan. Als je er toch bent, moet je schieten ook. Met Micha Kat als medestander heb je geen tegenstanders nodig. Pas op je woorden. Als je geen haast hebt, wat doe je dan op de snelweg? “Je zit hier alleen omdat je zwart bent”. De Nieuwe Snaar – Zonder auto ben je niets 1986. Beschuldigd door de paragnost van je baas. Tsja, je moet toch ergens blozen. Safari? Rot op met je Safari. Trouwens: waarom heb ik eigenlijk nog een Mac? Dáár had je van moeten genieten! Sukkel! Waarbij je in staat moet zijn weer op je plank terug te komen. Hoe bezopen ben je dan? Voorkeur voor. Daar kom je achter. Het zal je jeugdleider maar wezen. Kunst dat je daar niet voor wilt betalen.

Beter een sloerie in je daad dan een consumptie in je terugslag. Beter een dak in je doucheruimte dan een slet in je telefoon. Beter een BTW in je kleurplaat dan een stuk in je nicht. Waar is die kutkat als je hem nodig hebt? Beter een commissariaat in je pedovriendje dan een burgemeester in je tweedekamerfractie. Beter een taas in je slijptol dan een granaat in je hoer. Zodra je weet hoe je moet leven. Als je een orgaandonor doodslaat, doe je dan een goede daad? Ach, in Heerlen heb je toch nix te zoeken. Peutkreek, pas op je kinderen. Uitzending gemist? Je mist er nix aan.. Beter een wederdoper in je mop dan een sloerie in je slet. Beter een boerin in je lid dan een blerghster in je komijnekaas. Beter een klapschaats in je slet dan een bezuiniging in je pedojaagster. Beter een hondehok in je Knäckebrödkut dan een groenvoer in je daglicht. Moet je maar niet zoveel chocola vreten. Beter een parlementslid in je boerin dan een stoephoer in je viaduct. Beter een secretaresse in je woordvoerstertje dan een tochtje in je konijn. Beter een Peitkreek in je orkest dan een koningin in je zeikwijf. Beter een interiminternettoezichthoudster in je douchegordijn dan een hond in je vluggertje. Beter een aangifte in je BTW dan een toren in je plafond. Moet je ook maar geen vragen stellen. Beter een wissel in je internettoezichthouder dan een verdwazing in je SP. Niet links, niet rechts, niet recht door zee, geen redelijk alternatief, maar gewoon een beetje nadenken voordat je iets verandert, of hetzelfde laat, of niet, als u begrijpt wat wij bedoelen. Tief godverdomme een eind op met je staatsomroep.

Vincent Breedveld is een ongelofelijke lul en van Bavaria krijg je koppijn. Beter een vrachtwagenchauffeur in je hand dan een ei in je Gestalttherapeut. Waarom plaats je zo’n plaatje dan zelf? Het kan niet zomaar en je hebt er nix aan. Beter een goudzoekster in je boerin dan een zaal in je oetlul. Beter een HAVO in je uitstapje dan een sigarenkistje in je oor. Hoeveel handtekeningen heb je nodig om iemand te laten opnemen? Beter een bep in je tornado dan een ziekenhuis in je bedrijfsleven. Het geheim van het bestaan: bezig zijn met waar je mee bezig bent. En je dan nog afvragen waarom niemand het onderwijs inwil. Maar waar vind je zo’n voddepop? Jammer dat je bij Barracuda niet kunt reageren. Hoe stop je een stalker? Ja maar, het is toch niet alsof je er recht op hebt? Kun je ook koffie zetten in de magnetron? Hoe kun je nu niet zien dat de minister van stasirijden de minister van stasirijden is? Aanzetten tot haat mag, als je maar geen Geert Wilders heet. Ook heel vervelend: een sinaasappel schillen terwijl je TV kijkt. Zo doe je dat niet. Tsja, wat moet je dan? Nou, dan lees je het toch gewoon niet? Hoe leg je dat nou weer uit: Balkenende mag blijven. Het internet blijft een uitstekend middel om op afstand ruzie te krijgen met halve zolen die je niet kent. Hoe open je een fles wijn zonder kurkentrekker? Moet je zo met een stalker omgaan? Wat doe je als een elektrisch apparaat begint te sissen?

Fijns. En hou je dan nou eindelijk je bek? Sommige dingen moet je gewoon niet vragen. Als je een crisis wilt veroorzaken moet je het zó doen. Mens, laat je opnemen. Tsja, dan vraag je er natuurlijk om…. Porno is leuk omdat je er een stijve van krijgt. Thomas Dekker betrapt op doping: je kon er op wachten. Autosleutels erg belangrijk als je nog moet rijden. Daar heb je geen glazen bol voor nodig. Te duur en een rookverbod: waarom zou je nog? Een plaat voor je harses is strafbaar. Micha Kat, of: hoe geschift kun je wezen? Dan merk je het niet dus. Tief op met je kutenquête. Dan ben je dus een enorme lul. Terug naar je maker. Dan word je oud. Aan je lul zitten in je eigen deuropening: 500 euro boete. Wel godverdomme: zoek je een stijve pik, mag je hem niet vinden. Ramadan doe je maar in je vrije tijd. Rot toch op met je Tour de France. De hele oorlog als kind in Canada zitten en nou met je schijnheilige rotkop de doden herdenken. Van geen sex krijg je slechte ogen. Kijken doe je met je oogjes. Het doet gemeen zeer, maar dan heb je ook wat. Drank maakt meer kapot dan je lief is. Steek dat Europa lekker in je reet. Heb je dan medicijnen voor gestudeerd. Kankert op met je Europese Kutvlag. Rot op met je week van de democratie. Waar is Bin Laden als je hem nodig hebt? Apple: het ziet er leuk uit en je wordt belazerd waar je bij staat. Het internet is een uitstekend middel om op afstand ruzie te krijgen met halve zolen die je niet kent. Blijf godverdomme met je poten van mijn post af. Wat zit je nou toch te zeiken Smeets? Dat had je gedroomd. Vriendjes moet je hebben. Altijd goed je bammetjes kauwen. Moet je voor doorgeleerd hebben. Daar heb je Geert. Quizvraag: Waar heb je die? Bezemtax? Weet je wat je met die bezem kunt doen? Bemoei je met je eigen zaken, lul. Daar word je hard van. Forum: Komende verkiezingen volslagen zinloos; genaaid word je toch. Hou je kop, lul. Kamerleden reageren pas als je ze uitscheldt, indien überhaupt. Waag je wagen. Forum: Je kunt van ‘Het kanon’ van Grolsch veel zeggen, maar het slaat wel aan.

Waar heb je dan een onderwijsinspectie voor? Zo zie je nog eens wat. Waar is Draadje als je hem nodig hebt? Tel uit je winter. Red Bull kost je je banden. Laat je borrel serveren in een breed laag glas. Ze zitten aan je wagen. Grijns van je bek. Tenzij je van suiker bent. Uitkijken waar je je compjoeter laat repareren. ‘s Nachts mag je doodvallen. Bij Microsoft kun je niet telewerken. Als het niet om te huilen was, zou je erom lachen. Weet wat je weten moet. Maar dan heb je ook wat. Waar is Marcel van Dam als je hem nodig hebt? Maak je niet koffiedik. Genaaid word je toch. Daar win je de heilige oorlog niet mee. Met gekrompen hersenen kun je nog best leren. Van trekken word je doof, van Viagra word je blind. Op een kangoeroe-eiland waar je koalaberen vindt. Mag jij liegen van je moeder? Zoiets doe je niet zelf. Wat je zegt, is een ander. Weet wat je mooi moet vinden. Toch blijf je kijken. Wind je niet op. Waar is Pipo als je hem nodig hebt? Zorg dat je je talen spreekt. Oversteken? Dat had je gewild. De politie is je beste kameraad. Prijsvraag? Donder op met je prijsvraag. Liroy van Hoewijk, iemand zoekt je. Betalen moet je. Vallen? Wat nou vallen? Uitkijken moet je.

21-06-2012 7.32 | Door: Stommeling Jones | Categorie: De wartaalgenerator

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties