Justin Bibber

Het dochtertje van onze stagiaire was naar een feestje geweest, waar ze het erg naar haar zin had gehad. Toen ze aan het vertellen was, zei ze: “En we moesten ook nog Justin Bibber nadoen.” “Justin Bieber”, corrigeerde onze stagiaire, maar deze correctie ontging het dochtertje. “Wie is Justin Bibber”, vroegen wij daarom. “Justin Bibber? Dat zijn gewoon twee mensen”, aldus het dochtertje: “Of wacht, ik vergis me, het was Michael Jackson en die was op een groot scherm. En ook nog een kabouter, die moesten we ook nadoen.” Wij vragen ons dan toch af welke drugs ze die kinderen tegenwoordig op zo’n kinderpartijtje toedienen.

27-06-2012 18.00 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Muziek

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties