Sapperdeflap

De onderstaande text is automatisch gegenereerd met behulp van Kletsmeier 0.5.9

Fuck. Fuck fucking respect. Fuck Firefox 4.0 voor Mac OS X. Fuck the cheeseheads. Gorch Fuck. I’d fucking rather fucking die. Tell a fucking story, for christ’s sake. A fucking picture says fucking less than one fucking word. Queen Beatrix fucking up on purpose. Oh, for crying out lout, fuck the lot of them. ‘What a clusterfuck’ Fucking back to fucking normal. Fuck the IOC. You know you haven’t got a fucking life when: I don’t fucking need fucking Google to fucking know my fucking mobile fucking phone fucking number. Fucking gripping stuff. The perfect fucking Christmas fucking present. That’ll teach those fucking children. I fucking found Inanna, again. I fucking found Inanna! Fuck Firefox. Firefox for Mac. Firefox 3.0.6.: heeft Firefox zichzelf kapotgemaakt? Firefox stond op afbeeldingen blokkeren. Succes Firefox steun voor Linux. IBM steunt Firefox.

Why the fuck did Lullo Fhfgg use my address? Give me the fucking lot and I’ll fuck you senseless. Nobody fucks with Frank de Grave. Fuck the judge. Fucking Stalinist lot, those Thunderbirds. Who the fuck does Google think it’s fucking with? Why doesn’t the useless fuck just fuck off? Fuck Morris the Dog. Obama can go fuck himself. I FUCKING AM THE FUCKING ROOT, GOD FUCKING DAMMIT! Fuck YouTube. Brinsley Schwarz/(What’s So Funny ‘Bout) Peace Love And Understanding – YouTube. YouTube kan de pot op. Micha ‘aluhoedje’ Kat van Youtube geschopt? Youtube verneukt ons filmpje. Youtube, (uiteindelijk toch niet) de hondelulle van de week. Waarom het nooit wat zal worden met dat Youtubegedoe. Cpt. Iglo Live op YouTube. Louis Armstrong via YouTube: een lullig gezicht.

Fuck google. Google vai lançar um tradutor para casais que não conseguem se entender. Google. With Google, There Will Be Bad Blood. Apple-Google conflict erupts into full-scale war. Google launches judgemental search engine. Italiaanse rechter: Google exploiteert laster. ‘Google test zoekdienst voor tv-programma’s’ Google en Microsoft stelen bandbreedte. Bovenaan Google. Google Wave werkt al op iPhone en Android! Alzheimer? Paranoïde? Schizofreen? Bespioneer uzelf met Google. Zoeken met Google. Google.com onbereikbaar, google.nl doet het wel. Wat een sukkels, daar bij Google. Google, de hondelulle van de week. Google werkt met dyslectici. Google, bijna honderd procent. Leuk geintje van Google. Ddos aanval op Google.com? Google gaat zoeken op kwaliteit. Fuck John Cleese. John Cleese: Sarah Palin grappiger dan Michael Palin. Barack ’Fucking Briljant’ Obama. Xanax? What the fuck is Xanax? It’s only a fucking cartoon. Fuck you, NUjij.nl. Fuck Nederland en zo. Fuck Harry Potter. Canadees carnaval met een grobbekuiken, Harry Potter en Prins Pils. ’Harry Potter’ actor stabbed to death. Harry Potter duo volgende week voor de rechter. Harry Potter and the Half-Blood Prince terecht. Fuck Live Earth. ’Nieuw Buinen? What the fuck is Nieuw Buinen?’ Shit populairder dan fuck. Meet the fuckers. Korfball? What the fuck is korfball?

2-07-2012 14.50 | Door: Stommeling Jones | Categorie: De wartaalgenerator

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties