Yvonne van Hertum fopt De Telegraaf

‘Pedojaagster krijgt gratie’, aldus de De Telegraaf van vandaag. “Gelul”, aldus wij. Vandaar dat we eerst even gekeken hebben welke bron de De Telegraaf noemde. En raai eens wat? Niemand anders dan de zelfbenoemde pedojaagster zelf. Noemen wij dat een betrouwbare bron? Neen, dat doen wij niet. Wij gaan ervan uit dat Johan van den Dongen, de schrijver van het stukje, er gewoon met open ogen is ingetuind en niet de moeite heeft genomen om op zijn minst een bewijsstuk te vragen, bijvoorbeeld een besluit of een brief dienaangaande. Ook had hij misschien even moeten navragen of gratie en koehandel synoniem zijn.

Volgens ons betekent gratie dat je je straf niet hoeft uit te zitten en in dier voege kwijtgescholden krijgt. Volgens Yvonne van Hertum betekent gratie dat je een andere straf krijgt aangeboden. Wij zijn te lui om nu te gaan uitzoeken hoe het precies zit, maar zolang mevrouw van Hertum op geen van haar webzijden met enige vorm van adstructie komt, nemen wij aan dat de De Telegraaf zich, dit keer in de persoon van Johan van den Dongen, weer eens heeft laten piepelen door deze ‘pedojaagster’ die nog nooit een pedo gejaagd heeft. Leren ze het dan nooit bij de De Telegraaf?

21-07-2012 19.46 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Juridisch, Kranten, Yvonne van Hertum

Er zijn 8 reacties op “Yvonne van Hertum fopt De Telegraaf”

 1. Helaas slaat u met dit bericht de plank volkomen mis. Dat blijkt uit een brief van de Dienst Justis van het Ministerie van Veiligheid en Justitie over deze kwestie.

  Het is u aan te rekenen dat u deze onjuiste aanname over mijn werkwijze, zonder mijn reactie te kennen, als waarheid in de openbaarheid heeft gebracht.

 2. Onzin says:

  Hé Johan vertel eens de waarheid Justis van het Ministerie van veiligheid en bla bla geeft niks aan 3e of heeft Yvonne je wat op de mouw gespeld? Johan geef dan eens een bewijs van dat schrijven!!!!

 3. Onzin says:

  @ Johan

  Kom eens met een bewijs van die brief!

 4. Onzin says:

  We bellen ff met Johan [Telefoonnummer verwijderd]

  Maar hij gooit snel de telefoon erop!
  Jammer dat hij de waarheid niet aankan!

 5. […] ‘Yvonne van Hertum fopt De Telegraaf‘ zeiden wij, onder andere: “Wij gaan ervan uit dat Johan van den Dongen, de schrijver […]

 6. […] van den Dongen noemde in zijn eerder geciteerde reactie bij ‘Yvonne van Hertum fopt De Telegraaf‘ “een brief van de Dienst Justis van het Ministerie van Veiligheid en Justitie over […]

 7. […] zou zijn dat zij gratie gekregen heeft, wat alleen waar is als zij gratie gekregen heeft, wat nog helemaal niet zeker is. “De laatste noemt het een “grof schandaal”en kan het niet geloven, iets waar ik […]

 8. […] van Hertum heeft geen gratie gekregen en zal geen gratie krijgen ook, denken wij. In ‘Yvonne van Hertum fopt De Telegraaf‘ zeiden wij al: “… zolang mevrouw van Hertum op geen van haar webzijden met enige […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties