Onduidelijkheid over EU-standpunt PVV groeit

Wilders lijkt het er soms wel om te doen, vindt teleurgestelde kiezer Klaas Michels: “Nu de verkiezingen eraan komen, krijgen we ineens allemaal van dit soort wollige teksten. Laatst zei hij in een interview: ‘De Jager zit met zijn benen op tafel en gooit de Nederlandse belastingcenten in een bodemloze Europese put van hel en verdoemenis.’ In datzelfde interview zegt hij over onze munt: ‘De euro ís geen geld, maar kost geld.’ Ik heb geen idee wat ik daar mee moet. Is hij nou voor of tegen de euro? Ik snap wel dat het een moeilijke kwestie is maar hij mag wat meer zijn best doen om het begrijpelijk te maken.

Zie ‘Onduidelijkheid over EU-standpunt PVV groeit‘.

27-07-2012 7.00 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Geert Wilders, Losse skakels

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties