Sneu screenshot van Yvonne van Hertum

In ‘Yvonne van Hertum maakt zichzelf verdacht. En belachelijk‘ zeiden wij onder andere:

Wij willen slechts constateren dat Yvonne van Hertum zichzelf verdacht maakt door geen screenshot of fotootje te plaatsen van de brief van de Dienst Justis waaruit zou moeten blijken dat zij in aanmerking zou komen voor gratie, wat overigens nog iets anders is dan gratie krijgen, want wij komen per slot van rekening iedere maand in aanmerking voor de jackpot in de Staatskloterij, doordat wij een lot kopen, maar hebben hem nog nooit ontvangen, doordat wij steeds het verkeerde lotnummer hebben.

Ook citeerden wij onze doctorandus, die mevrouw van Hertum onder meer het volgende had laten weten:

[…] zolang u “dat vodje” niet publiceert, kunnen wij volhouden dat u “dat vodje” niet publiceert omdat “dat vodje” niet bestaat. Het is helemaal niet in ons belang om te laten zien dat “dat vodje” bestaat, dus als u denkt dat wij als een gek internet gaan zitten afzoeken op zoek naar iets dat niet bestaat, vergist u zich.

Kennelijk heeft mevrouw van Hertum er dit keer wel iets van begrepen, maar nog niet alles, wat sneu is. Vandaag publiceert zij bij haar stukje ‘Hij is zo wanhopig!‘ zowaar iets wat moet doorgaan voor een screenshot van “dat vodje”, oftewel de brief waarin haar zou zijn medegedeeld dat zij in aanmerking zou komen voor gratie. Allemaal heel leuk en aardig, maar volslagen waardeloos, daar de desbetreffende text niet in het screenshot voorkomt: het plaatje is afgeknipt onder “Onderwerp Gratieverzoek(en) Y.H. Rabbie”.

Wat wel in het screenshot voorkomt, is de datum waarop de brief geschreven is, te weten 11 juli 2012. Dat maakt het misschien een beetje raar dat Yvonne van Hertum pas op 19 juli berichtte dat zij gratie gekregen zou hebben, en ook enigszins merkwaardig dat ze dat wist dankzij een telefoontje in de avonduren:

ik kreeg vanavond een telefoontje van mijn advocaat. Hij heeft bewust gewacht om me te bellen, hij was bang dat als hij overdag zou bellen ik te erg zou schrikken. Hij had goed nieuws, zo begon hij. Ik had het niet meer maar al gauw kwamen de woorden waar ik op gehoopt had nl: IK HEB GRATIE!!!

Maar ach, ambtelijke molens malen langzaam, de PTT is niet meer wat hij geweest is en een brief voor mevrouw van Hertum kan natuurlijk best naar haar advocaat gestuurd worden, dus die acht dagen bewijzen nix. Wat, helaas voor mevrouw van Hertum, ook nix bewijst, is haar screenshotje. Om dat duidelijk te maken hebben wij de rest van de brief er bijverzonnen en een nieuw screenshot gemaakt, als volgt:

Dit is een screenshot van een nietbestaande brief aan Yvonne van Hertum. Deze brief is gegarandeerd nooit verstuurd

Dit is een screenshot van een nietbestaande brief aan Yvonne van Hertum. Deze brief is gegarandeerd nooit verstuurd

Wij zijn erg blij met mevrouw van Hertum’s sneue screenshotje, aangezien wij nu nog steeds kunnen blijven volhouden dat wij niet geloven dat zij gratie gekregen heeft of zal krijgen.

30-07-2012 13.56 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Computerij, Juridisch, Yvonne van Hertum

Er zijn 8 reacties op “Sneu screenshot van Yvonne van Hertum”

 1. Reina says:

  Eerlijk is braaf, ze doet wanhopig haar best.

 2. HauserFan says:

  Zou me niet verbazen als ze nu al aan het schoffelen is.

 3. Mart says:

  Zou me niks verbazen als iedereen nu stopt met mijn naam te geven! Welke Fan ben je?

 4. Mart says:

  P.s. dit was ook bedoeld voor OL !

  Dat Iemand uit Rotterdam doorgaat met mij te belasteren kan ik begrijpen daar deze persoon net als stront is, maar dat steeds mijn naam weer naar boven komt daar baal ik wel van!

 5. Mart says:

  Dua eigenlijk vraag ik met klem voor zowel jullie als de reageerders mijn naam niet te gebruiken! Met welk excuus dan ook! Van Hertum koos ervoor in het openbaar te komen via de media enz… ik juist niet. En het gaat maar door?

 6. […] daar viel nix te beleven. Zou mevrouw de ‘pedojaagster‘ misschien binnenkort aan het uitzitten van haar gevangenisstraf beginnen? 23-09-2012 11.10 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Webzijden, Yvonne van […]

 7. […] Wij hopen op een fijne gevangenisstraf, die opgeteld kan worden bij de straf die ze sowieso nog moet gaan uitzitten, zodat ze zeker een halfjaar van de straat zal zijn. “Er zal vermeld worden wat deze […]

 8. […] aangenomen, maar we dachten wel: “Hee? Waarom zou dat zijn? Als ze haar gevangenisstraf moet gaan uitzitten, is een weekje te kort. Nou ja, geen idee.” Of woorden van gelijke […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties