Hockey: nog een reden om de staatsomroep af te schaffen

Een democratie heeft geen staatsomroep nodig. Dat Nederland geen democratie is, wisten we al, en dat de Nederlandse staatsomroep zich vooral bezighoudt met pogingen tot het oproepen van onnederlands nationalisme en zinloze oranjeverering, was ook bekend. Bij u misschien niet, maar bij ons wel.

In ‘Wij houden niet van oranje‘ hebben wij onze hekel aan oranje al eens besproken en dat gaan we hier dus niet dunnetjes overdoen. Het enige wat wij op dit moment even wilden zeggen, is dat de staatsomroep zichzelf opnieuw geblameerd heeft en ons een zoveelste aanleiding heeft gegeven om op te roepen tot opheffing van de staatsomroep: terwijl de finale van het Olympische tennistoernooi aan de gang was en Andy Murray stond te winnen van Roger Federer, wat in de ons omringende landen keurig rechtstreeks werd uitgezonden, bracht de Nederlandse staatsomroep beelden van een hockeywedstrijd om de kat zijn kut. Opheffen die handel, en wel meteen.

5-08-2012 17.27 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Sport, Televisie, Tennis

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.22 RSS-feed/RSS-feed reacties