Yvonne van Hertum wil Mengele worden

Dat Yvonne van Hertum nazisympathieën heeft, mag inmiddels bekend zijn, maar dat zij de ambitie heeft om een nieuwe Mengele te worden, weet misschien nog niet iedereen. Wij zijn echter de beroerdsten niet, dus plaatsen wij hier even twee screenshotjes van haar twitterberichten dienaangaande, zoals aangetroffen op de webzijde ‘Yvonne van H (YvonnevanH) on Twitter‘.

Het eerste bericht luidt:

waarom proefdieren gebruiken als de gevangenis vol met PEDO’S zit?

Yvonne van Hertum wil, in de beste nazitraditie, gevangenen gebruiken als proefdieren. Je kunt wel merken dat ze de oorlog niet heeft meegemaakt.

Yvonne van Hertum wil, in de beste nazitraditie, gevangenen gebruiken als proefdieren. Je kunt wel merken dat ze de oorlog niet heeft meegemaakt

Het tweede bericht luidt:

@Mannen_Humor waarom proefdieren gebruiken als de gevangenis vol met PEDO’S zit?

Yvonne van Hertum wil, in de beste nazitraditie, gevangenen gebruiken als proefdieren. Je kunt wel merken dat ze de oorlog niet heeft meegemaakt.

Yvonne van Hertum wil, in de beste nazitraditie, gevangenen gebruiken als proefdieren. Je kunt wel merken dat ze de oorlog niet heeft meegemaakt

Als je twee keer binnen een kwartier vrijwel hetzelfde bericht plaatst, kun je volgens ons bezwaarlijk volhouden dat je het niet meende, dat het per ongeluk was of dat je in een opwelling handelde. Onze mening dat mevrouw van Hertum behalve een naar persoon ook een eng mens is, wordt derhalve voorlopig niet herzien, dat begrijpt u zeker wel.

7-08-2012 19.54 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Twitter, Webzijden, Yvonne van Hertum

Er zijn 2 reacties op “Yvonne van Hertum wil Mengele worden”

  1. Smurfje says:

    Maar…maar…..Vonnie zei toch altijd dat pedo’s of peods, net hoe je ze wilt noemen, een hersenafwijking hebben? Ze heeft toch artikelen op SKS gepubliceerd waarin “wetenschappelijk” werd aangetoond dat pedo’s (of peods) een ernstige aandoening aan de kroonsteentjes hebben? Zegt ze dan nu dat zij gerust medicijnen wil slikken die op dit soort mensen zijn uitgetest? Stel nu eens dat die kroonsteentjes-kwaal bepaalde bijwerkingen van medicijnen, en cosmetica maskeert…….Ik kan er met de pet niet bij dat juist deze pedo-jaagster avant la lettre nu zegt: “Als het goed genoeg is voor een pedo (of peod) is het goed genoeg voor mij……Tsk, tsk….ik zou bijna denken dat er iets mis is met haar eigen kroonsteentjes! Kijk, ik wil wel toegeven dat ik weleens soortgelijke gedachten heb gekoesterd, alleen had ik zelf christelijke politici in gedachten maar ja…..daar geldt hetzelfde argument. En hoezeer ik ook tegen dierproeven ben, ik zou Vonnie ook niet als een representatief alternatief proefkonijn willen beschouwen. Als het goed genoeg voor Yvonne van Hertum is, is het beslist niet geschikt voor de normale mens……hoogstens voor andere sub-normale pedojagers die het immers ook aan de “kroonsteentjes” hebben.

  2. John says:

    We hebben al eerder aangetoond op DP.info dat Yvonne banden heeft met neo nazi’s. Vonnie, heeft ook haar http.waakzame.hyves.nl heropend. Als ze echte pedo’s wil vangen hoeft ze mij maar te vragen heur, ik ken zoveel foute pedo’s! Aaandachtshoer Van Hertum wil liever de oorlog met haar tegenstanders in stand houden, dan dat ze een constructieve oplossing wil.

    * NOOT VAN UW CAPTAIN: “Van Hertum” en “constructieve oplossing” in één zin? Zou deze respondent misschien niet helemaal sporen? Dat zou je haast gaan denken, helemaal als je ziet dat hij zich bij haar aan lijkt te bieden als ‘pedojager’. Wat zijn er toch een hoop idioten in de wereld. EINDE NOOT *


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.19 RSS-feed/RSS-feed reacties