U kunt Yvonne van Hertum weer bellen

Yvonne van Hertum heeft op haar sneue koppiepeestblergh laten weten dat zij met ingang van maandag 13 augustus 10.00 uur gebeld kan worden. Dezelfde mededeling heeft zij ook gedaan op haar andere webzijde, dus dan zal het wel kloppen.

Wij zullen haar niet bellen, aangezien er met haar niet te communiceren valt, maar mocht u niets beters te doen hebben en haar toch willen spreken, dan kunt u haar misschien de volgende vragen stellen, puur uit nieuwsgierigheid:

1) Hoe vaak heeft u zichzelf moeten verzoeken de telefoon voor ‘SKS’ weer te gaan beantwoorden?
2) Mag een nieuwe telefoonaansluiting wel van de schuldsanering?
3) Heeft u enige indicatie dat er de afgelopen twaalf maanden nog iemand naar ‘SKS’ heeft gebeld of had willen bellen?
4) Als het antwoord op vraag 3 ja is, welke indicatie dan wel?
5) Waarom heeft ‘SKS’ valse informatie over Sytze van der V. gepubliceerd (er heeft recentelijk niemand een huis gehuurd in de Karel Doormanstraat te Millingen aan de Rijn, dus ook Sytze niet)?

Wij zijn reuzebenieuwd of u verder komt dan halverwege vraag 1. Laat u het ons even weten?

13-08-2012 8.40 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Yvonne van Hertum

Er zijn 4 reacties op “U kunt Yvonne van Hertum weer bellen”

 1. van Befferwijk says:

  – Dit deel van de reactie verwijderd wegens overschrijding van de wartaaldrempel –

 2. Klaas says:

  Ik probeerde haar ook nog te bellen vanmiddag, maar ze was te druk, met het om aan te geven op facebook, in wat ze zou gaan eten vandaag!Brr drukker met eten en meer van die onzin dan juist échte pedo’s te pakken? Hoe pakt ze die pedo’s trouwens? Bellen die haar op met dat ze een pedo zijn? – Skakel naar facebookpagina geschrapt, enkel en alleen omdat wij een pleurishekel aan facebook hebben. – En dat allemaal op kosten van de staat?

 3. Smurfje says:

  Nou, dat zal voor veel (potentiële) pedoseksuelen een hele opluchting zijn. Vonnie is, als ik het me goed herinner, met dat telefoonnummer gestart om belangstellenden te kunnen vertellen over seks met kinderen. Volgens mij (en het Nederlandse rechtssysteem) is seks met kinderen strafbaar maar misschien is dát wel juist de boodschap die Vonnie de bellers mee wil geven. Een soort waarschuwing om voorzichtig te zijn, zal ik maar zeggen…..
  Maar laat ik niet “kinderachtig” zijn…..Vonnie heeft zich toch al jaren belangeloos ingezet vóór kindermisbruik. Ranzige foto’s, filmpjes, erotische chats….Vonnie heeft het allemaal. Ze zou er zó mee op een peod-ruilbeurs kunnen staan, als die zouden bestaan. Misschien kan ze zoiets organiseren als er genoeg gegadigden bellen? Of……ook een leuk idee; een ruilbeurs voor gekopieerde identiteitsbewijzen…..daar schijnt ze nog kilo’s van te hebben.
  En met dat “anoniem” bellen zal het wel meevallen….waarom zouden “peods” bang zijn dat Vonnie hun nummer ziet…..ons kent toch ons?

 4. Feyenoordfan says:

  U kunt Yvonne van Hertum ook bellen voor ondersteuning bij overlijden. Niet alleen bericht Vonnie op haar sneue koppiepeestblergh over het overlijden van een Feyenoord supporter, maar ze staat de familie ook actief bij. Dat blijkt uit haar commentaar op diverse Feyenoord fora.

  bron: http://forum.headliner.nl/topic-26025/#930509

  De vrouw van – maandag 13 augustus 2012 – 9:49

  @Renato, dank je lieve vriend
  Gisteren had ik Ria nog aan de telefoon, ik hoorde Djee op de achtergrond mopperen op een leuke manier naar me, dat deed hij altijd als ik met Ria aan het kletsen was. Nooit meer zal ik zijn stem horen, maar nooit laat ik Ria in de steek!
  Lieve Ria speciaal voor jou dit volgende kleine gedichtje, wat je hopelijk net zo zal steunen als het mij deed toen ik mijn vadertje verloor. Je ziet me snel, heel snel.
  liefs
  Yvonne

  Don’t stand by my grave and weep
  For I’m not there, I do not sleep
  I am a thousand winds that blow
  I am the diamonds glint on snow
  I am the sunlight on ripened grain
  I am the gentle autumn rain
  When you awaken in mornings hush
  I am the swift uplifting rush
  Of quiet birds in circle flight
  I am the soft stars that shine at night
  Do not stand at my grave and cry
  I am not there, I did not die

  bron: http://www.feijenoordcasuals.nl/nieuws/rust-zacht-djee-van-suijlekom/#comments

  Yvonne | 14-08-2012 | 05:36

  Naemsn Ria dank je wel!
  Ik geef dit door aan haar.

  bron: http://forum.headliner.nl/topic-26025/p3/#933930

  De vrouw van – maandag 20 augustus 2012 – 15:58

  Het was zwaar, zwaar voor Ria en de kinderen maar ook zeer zeker voor zijn maatjes.
  Bosi, Renato, Hoogie, Tomson, de dochter van Djee en ik, wij mochten hem naar de aula begeleiden. Iets wat voor ons een eer was. Bij aankomst reden Djee en Ria door een erehaag van fakkels heen. Het eerste kippenvel moment was daar. Ik wil hier bij laten, Laat de foto’s het verhaal vertellen.

  Na de begrafenis zijn een aantal meegegaan om bij Ria na te praten over Djee. Het deed haar goed, en wat ook een onuitwisbare indruk heeft achter gelaten is dat Mr. Feyenoord Gerard Meijer aanwezig was. De laatste foto is van een aantal in de tuin. (sorry voor de vlek op mijn camera)

  Ik ben benieuwd hoe lang deze ‘vriendschap’ van Yvonne duurt. Eens moeten deze Feyenoord fans er achter komen dat Yvonne ze belazerd heeft met haar stichting József (Kiprich)
  bron: http://overvonne.org/viewtopic.php?f=22&t=2857

  Het is al erg genoeg dat een Feyenoord supporter is overleden aan een verschrikkelijke ziekte. Dan wil je toch niet dat dat wordt vermeld op de website van iemand die Feyenoordfans heeft opgelicht?


Opinieleiders.nl © 1999 - 2019 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.18 RSS-feed/RSS-feed reacties