Nog een reden om niet op GroenLinks te stemmen

Voordat die kankerteringtyfusklotespaarlamp van GroenLinks een beetje licht geeft, zijn wij al klaar met pissen. Rot godverdomme een eind op.

31-08-2012 23.20 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Politiek, Techniek

Er zijn 3 reacties op “Nog een reden om niet op GroenLinks te stemmen”

 1. Ruud Harmsen says:

  Dan moet je een modernere nemen. Dat opstartprobleem was alleen met die van 20 tot 30 jaar geleden. Echt waar, en ik kan het weten want toen begonnen wij ze al te gebruiken. 1985 of of, van die jampotmodellen. Wij hebben alle generaties meegemaakt.

  * NOOT VAN STOMMELING JONES: Respondent kan de boom in. Wij hebben een pleurishekel aan spaarlampen, die namelijk nog slechter zijn voor het milieu dan de gewone gloeilamp, dus hebben wij pas spaarlampen gekocht toen de echte lampen op waren, met als gevolg dat wij de nieuwste van de nieuwste kankerteringtyfusklotespaarlampen op ons toilet hebben en dat wij niet alleen klaar zijn met pissen voordat dat kutding een beetje licht geeft, maar ook een verrassend groot aantal vloeken over de redactie, die aan het toilet grenst, kunnen hebben laten knetteren, of we nou de deur achter onze reet hadden dichtgetrokken of niet. Bah. EINDE NOOT *

 2. Ruud Harmsen says:

  > Respondent kan de boom in.

  Kan, maar waarom zou ik?

 3. Ruud Harmsen says:

  Minder zuipen helpt trouwens, in meerdere opzichten.

  En: toevallig net nog, moverende redenen en zo, een 5 watt spaarlamp (geen led) getest in een vrij grote badkamer het lelijke grijzige vloer, en het hield niet over, maar wel licht genoeg. En hij ging wel degelijk meteen aan en gaf de volledige lichtsterkte.

  * NOOT VAN STOMMELING JONES: Wij kunnen uitstekend zuipen in het pikkedonker, dus dat heeft er nix mee te maken. Verder kan respondent lullen wat hij wil: de kankerteringtyfusklotespaarlamp op ons toilet is een kutding dat wel degelijk niet meteen aan gaat. Duidelijk? Duidelijk. EINDE NOOT *


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties