Gemeente Nijmegen onderneemt niets tegen Yvonne van Hertum

Zelfbenoemd ‘pedojaagster’ Yvonne van Hertum, die overigens nog nooit een pedo gejaagd heeft, kon het onlangs weer eens niet laten en publiceerde op haar webzijde Stopkinderseks.com, waar ze zogenaamd alleen de woordvoerster van is, een stukje over ene Sytze van der V., die in Nijmegen zou gaan wonen. Ook als het waarheidsgehalte van zo’n bewering nihil is, kan de mededeling dat er een veroordeelde kinderverkrachter in de buurt komt wonen toch voor onrust zorgen, alsmede het ingooien van ruiten bij onschuldigen, om van erger maar te zwijgen. Vandaar dat onze doctorandus er een mailtje tegenaan gegooid heeft, als volgt:

L.S.,

De te slechter naam en faam bekend staande webzijde ‘Stopkinderseks.com’ heeft gemeend de wereld te moeten mededelen dat ene Sytze van der V. een woning heeft gekregen in Nijmegen en wel in de Kniptorstraat (zie ‘PEDO-ALERT: Nijmegen let op Sytze van der V.’ op http://www.stopkinderseks.com/2012/09/pedo-alert-nijmegen-let-op-sytze-van-der-v-gesignaleerd/ .)

Mijn vragen dienaangaande zijn de volgende:

1) Klopt het dat Sytze van der V. in de Kniptorstraat gaat wonen?
2) Als u dat in verband met de wet op de privacy kunt bevestigen noch ontkennen, wat vindt u dan van bovenstaande mededeling op internet?
3) Gezien de reputatie van Stopkinderseks.com en Yvonne van Hertum, de drijvende en doordravende kracht achter die site, zou Sytze van der V. nu gevaar kunnen lopen. Gaat de politie van Nijmegen nu extra patrouilleren in de Kniptorstraat?
4) Als de informatie van Stopkinderseks.com klopt, gaat de gemeente Nijmegen dan proberen te achterhalen hoe Stopkinderseks.com aan die informatie komt en of er ambtenaren buiten hun boekje zijn gegaan door die informatie door te geven?
5) Gaat de gemeente Nijmegen in ieder geval proberen het genoemde bericht spoorslags verwijderd te krijgen om onrust in de Kniptorstraat te voorkomen?
6) Als het antwoord op vraag 5 “Neen” is, waarom niet?
7) Gaat de gemeente Nijmegen actie ondernemen tegen genoemde webzijde?
8) Als de gemeente Nijmegen actie gaat ondernemen tegen genoemde webzijde (bijvoorbeeld wegens opruiing, om maar iets te noemen), gaat de gemeente Nijmegen dat dan doen samen met het dorp Millingen aan de Rijn, omdat ‘Stopkinderseks.com’ geprobeerd heeft Millingen aan de Rijn hetzelfde kunstje te flikken?
9) Als de gemeente Nijmegen geen actie gaan ondernemen tegen ‘Stopkinderseks.com’, gaat de gemeente Nijmegen dan in ieder geval ergens (bijvoorbeeld in de Vereniging van Nederlandse Gemeenten) het opruiende karakter van ‘Stopkinderseks.com’ aan de orde stellen?
10) Zo neen, waarom niet?

Het antwoord van B & W van Nijmegen luidde:

Naar aanleiding van uw vragen het volgende antwoord:

De gemeente heeft vandaag signalen ontvangen dat Sytze van der V. zich mogelijk in Nijmegen zou vestigen. Bij de gemeente en de burgemeester is dit niet bekend. Daarnaast leert navraag bij Justitie dat er geen concrete aanwijzingen zijn dat de bedoelde persoon zich in Nijmegen gaat vestigen.
Uit het oogpunt van privacy is het niet aan de orde mededelingen te doen over wie zich wel en niet in Nijmegen vestigt.”

Met andere woorden: Sytze van der V. gaat zich volgens de informatie van de gemeente en de burgemeester niet in Nijmegen vestigen en voor de rest kunnen de gemeente Nijmegen en de burgemeester zich er niet echt over opwinden. Ze gaan dus ook niets ondernemen tegen Yvonne van Hertum en dat is wel jammer, al was het maar omdat wij iedere keer dat zij ergens voor veroordeeld wordt zo ontzettend moeten lachen.

6-09-2012 16.55 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Gemeentepolitiek, Juridisch, Yvonne van Hertum

Er zijn 5 reacties op “Gemeente Nijmegen onderneemt niets tegen Yvonne van Hertum”

 1. opletter says:

  Doordat de Redactie van SKS een e-mail gestuurd heeft naar Sytze van der V, met daarin een link die er voor zorgt dat je het originele ip nummer toegezonden krijgt konden ze bepalen waar deze wolf in schaapskleding zich bevind.
  Gewoon vlakbij ******* uiteraard op een camping.

  Bron: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=410105612385157&set=a.309865869075799.75063.100001571660927&type=1
  Het Facebook van Y van hertum (rabbie) geeft heden ten dagen meer openbaar van haar gedrag dan haar web site’s https://www.facebook.com/vonnevanh

  Ze heeft zichzelf al via facebook ‘schoon’ gesproken!
  Welk ‘slachtoffer’ is de volgende van haar gedrag?

 2. Macho Grandma Nijn says:

  Tja, de vinger op de zere plek dus:

  1. Bevrijd je hart van haat
  2. Bevrijd je hoofd van zorgen
  3. Leef eenvoudig
  4. Geef veel
  5. Verwacht niet veel

  zegt meer dan duizend woorden. Van die duizend noem ik er een paar: vergeving, illegaal, comfortabel, alcohol, dood schieten, fiets.

  Struisvogelpolitiek, het is eenvoudiger je bezig te houden met het zoeken naar excuses voor fout gedrag dat schijnbaar sympahtiek correct, “maatschappelijk verantwoord” gedrag moet rechtvaardigen, dan gedrag “sympathiek correcht maatschappelijk verantwoord) daadwerkelijk uit te dragen”.

  Struisvogelpolitiek kan aardig wat ‘berm’bommen doen laten ontploffen. Zij hoeven (hoeft)echter niet minder misdadig of schadelijk te zijn dan menig terroristendaad.

  Zolang ze hun eigen kop maar opblazen.

  Helaas is de impact altijd groter dan doordacht/voorzien.

  “Zalig zijn de simpelen van geest”.

  Schrale troost…..

 3. Reina says:

  Yvonne van Hertum zal heus wel gelijk hebben want Yvonne van Hertum doet altijd alles dubbel checken. Of ze moet bedoelen dat ze alles dubbel ziet nadat ze weer eens te diep in het glaasje heeft gekeken.

 4. sytze says:

  Lees ik hier toch zomaar bij cpt.iglo dat ik een kinderverkrachter ben.
  Dat moet hij niet hier plaatsen, maar melden bij justitie, die weten dat nog niet en de rechter ook niet. Ben er dus ook nooit voor veroordeeld.
  Als cpt. iglo zo goed de leugens van YvH weet te beschrijven, zou hij dan ook niet eens naar zijn eigen leugens kunnen kijken?

  @opletter, mss beter opletten? Op de foto wordt verwezen naar een caravanstalling, niet naar een camping. En hoewel ik SKS gesmeekt heb om dit adres ook maar op hun site te zetten, hebben ze dat niet gedaan. Jammer, het zou de derde blunder in twee weken zijn. Uiteraard zit ik daar niet, is geen camping.
  En over de intelligentie van YvH hoef ik het niet te hebben. Als je over campings zwerft, HEB je dus helemaal geen IPadres, daar heb je een vaste aansluiting voor nodig.

  Hersens en internet, het lijkt niet bij elkaar te passen, of je nu cpt. iglo heet of Yvonne

  * NOOT VAN UW CAPTAIN: Respondent heeft het niet goed begrepen. Er staat:
  “Ook als het waarheidsgehalte van zo’n bewering nihil is, kan de mededeling dat er een veroordeelde kinderverkrachter in de buurt komt wonen toch voor onrust zorgen […]”
  Er staat dus niet dat uw captain wie dan ook een verdoordeeld kinderverkrachter noemt. Waarom respondent meent zich aangesproken te moeten voelen, ontgaat ons volledig. EINDE NOOT *


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties