Wie is Zingen?

De onderstaande text is automatisch gegenereerd met behulp van Kletsmeier 0.6.1

Kapitein Ahab maakt een grapje. Als Afellay een logger was geweest. Als Zingen een logger was geweest. Isaac Newton kan de pot op. Suarez moet voor het leven geschorst worden. Zingen moet voor het leven geschorst worden. Dikkertje Dap kan de pot op. Als Artsen Zonder Grenzen een logger was geweest. Als Columbus een logger was geweest. Isaac Newton maakt een grapje. Het Vaticaan kan de pot op. Als Dikkertje Dap een logger was geweest. Als Suarez een logger was geweest. De zoon van Willem Tell kan de pot op. Beatrix maakt een grapje.

De zoon van Willem Tell maakt een grapje. Suarez kan de pot op. Zingen aan de bar. Nigel de Jong moet voor het leven geschorst worden. Als Willem Tell een logger was geweest. Willem Tell kan de pot op. Annan aan de bar. Isaac Newton moet voor het leven geschorst worden. Isaac Newton aan de bar. Artsen Zonder Grenzen aan de bar. Columbus moet voor het leven geschorst worden. God moet voor het leven geschorst worden. YouTube kan de pot op. NUjij.nl aan de bar. Beatrix de Barbaar kan de pot op. Afellay maakt een grapje. Columbus aan de bar. Als Beatrix een logger was geweest. Zingen kan de pot op. God kan de pot op. Annan maakt een grapje.

Beatrix de Barbaar moet voor het leven geschorst worden. Het Vaticaan moet voor het leven geschorst worden. YouTube maakt een grapje. NUjij.nl moet voor het leven geschorst worden. Nigel de Jong kan de pot op. Artsen Zonder Grenzen moet voor het leven geschorst worden. Kapitein Ahab aan de bar. Boeken maakt een grapje. Dikkertje Dap aan de bar. Als YouTube een logger was geweest. NUjij.nl maakt een grapje. Als Anthony Fokker een logger was geweest. De zoon van Willem Tell moet voor het leven geschorst worden. Als Annan een logger was geweest. Anthony Fokker kan de pot op. Afellay kan de pot op. Suarez aan de bar. Willem Tell moet voor het leven geschorst worden. Het Vaticaan aan de bar. Balkenende aan de bar. YouTube aan de bar.

20-09-2012 7.00 | Door: Stommeling Jones | Categorie: De wartaalgenerator

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties