Fanclub Yvonne van Hertum stopt ermee

“We zijn het zat om dagelijks in de stront van zelfbenoemde pedojagers te roeren en als dank voor pedo uitgemaakt te worden.”


Aldus Stop misbruik van misbruikte kinderen. Nou deden ze de afgelopen tijd toch al weinig roeren in genoemde stront, dus wat dat betreft lag het wel in de lijn der verwachting dat ze de stekker er uit zouden trekken, ook al omdat de zelfbenoemde pedojaagster waar het allemaal zo’n beetje mee begonnen is, Yvonne van Hertum;, de laatste weken steeds minder van zich laat horen en in dier voege zichzelf aan het uitfaseren is, wat wij helemaal niet erg vinden.

Natuurlijk zouden wij wij niet zijn, of zelfs ons niet, als wij niet even op het sneue koppiepeestblerghje van genoemde mevrouw waren gaan kijken om te zien hoe zij haar Pyrrhusoverwinning vierde, maar raai eens wat? Het sneue koppiepeestblerghje is weer eens uit de lucht, of althans zogenaamd geschorst door CoreISP.net Corporation, dus daar viel nix te beleven. Zou mevrouw de ‘pedojaagster‘ misschien binnenkort aan het uitzitten van haar gevangenisstraf beginnen?

23-09-2012 11.10 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Webzijden, Yvonne van Hertum

Er heeft iemand gereageerd op “Fanclub Yvonne van Hertum stopt ermee”

 1. Yvonnis says:

  Yvonne van Hertum zal de rekening wel niet hebben betaald. Omdat ze vaker ‘vergeet’ rekeningen te betalen, is deze oplichtster persoonlijk failliet verklaard. Jammer dat haar fanclub er niet meer is. Daar is haar indrukwekkende crediteurenlijst nog te vinden.

  http://www.dutchpredators.info/pictures/Crediteurenlijst-Yvonne-van-Hertum-klein.jpg

  Op Facebook bralt Yvonne dat haar weblog wordt verplaatst naar een andere server.

  Yvonne van H zaterdag 22 september 2012 om 7:25

  Ja hoor, eindelijk wordt mijn eigen blogje van de server afgehaald en gaat lekker op een andere server, het duurt alleen een aantal dagen, er moet van alles doorgevoerd worden. Dus mijn blogje yvonnevanhertum.com doet het even niet ;-)

  Liroy van Hoewijk is waarschijnlijk de slechtste hosting provider van Nederland. Alleen worden weblogs, die hun rekening wel betalen, zelfs bij Liroy van Hoewijk ongemerkt verplaatst zonder dagenlang “suspended” te zijn.

  Ik durf te wedden dat er bij het verschijnen van Yvonnes blogje plotseling weer wat lasterlijke artikelen zijn verdwenen. Het zal de eerste keer niet zijn.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.22 RSS-feed/RSS-feed reacties