Vragen aan Politie Apeldoorn

Er stond een stukje laster aan het adres van de Politie Apeldoorn op internet, en toen kon ik het niet laten de Politie Apeldoorn daaromtrent een paar vragen te stellen. Helaas functioneerde het emailformulier niet naar behoren, dus weet ik niet of de Politie Apeldoorn mijn vragen ontvangen heeft. Daarom herhaal ik mijn textje hier, en zal ik de Politie Apeldoorn per Twitter op de hoogte laten stellen van deze vragen. Hier komt het textje:

L.S.,

Op de webzijde Stopkinderseks.com kwam ik de volgende lasterlijke tekst aan het adres van de Politie Apeldoorn tegen ( http://www.stopkinderseks.com/2012/10/politie-apeldoorn-neemt-geen-aangifte-op-van-seksueel-misbruik-2-jarige/ ): “Binnenkort laten wij u kennis maken met de Politie Apeldoorn Team Zuid. Deze weet al 2 maanden dat er kinderporno op een pc staat en doet daar niets aan. Ook aan het seksueel misbruik van een 2-jarige wordt voorbij gegaan.”

Mijn vragen dienaangaande zijn de volgende:

Was de Politie Apeldoorn al op de hoogte van deze tekst?

Nu de Politie Apeldoorn zeker op de hoogte is van deze tekst, gaat de Politie Apeldoorn natuurlijk actie ondernemen, maar welke?

Gaat de Politie Apeldoorn deze tekst laten verwijderen?

Zo neen, waarom niet?

Gaat de Politie Apeldoorn genoemde webzijde laten vervolgen wegens laster?

Zo neen, waarom niet?

Gaat de Politie Apeldoorn, bijvoorbeeld in samenwerking met het Openbaar Ministerie of de Vereniging van Nederlandse Gemeenten, proberen genoemde haatzaaiende lastersite uit de lucht te halen?

Zo neen, waarom niet?

In afwachting van uw antwoord,

Met vriendelijke groet,

Drs. A. Kuijk,
Internetjournalist

1-10-2012 14.48 | Door: Arnold Kuijk | Categorie: Juridisch, Webzijden

Er heeft iemand gereageerd op “Vragen aan Politie Apeldoorn”

  1. Internet goeroe says:

    (niet plaatsen) (maak geen slapende honden wakker) De politie in Apeldoorn (De digitale recherche van Apeldoorn is al op de hoogte hiervan!)

    * NOOT VAN UW CAPTAIN: Geen idee waarom dat iets zou uitmaken. EINDE NOOT *


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.19 RSS-feed/RSS-feed reacties