Liroy van Hoewijk, de sneue kneus van ‘CoreISP’

Enige tijd geleden hebben wij gemeld dat Liroy van Hoewijk, alias CoreISP, de webzijde Yvonnevanhertum.com op zijn manier geschorst had. Natuurlijk hebben wij onze doctorandus op hem losgelaten om te achterhalen waarom die webzijde geschorst was en om meteen even een paar andere vragen te stellen. Welnu, Liroy van Hoewijk heeft geen van de vragen naar tevredenheid beantwoord, maar dat mag de pret niet drukken. De eerste vragen waren:

Vraag 1) Waarom is het account geschorst?

Vraag 2) Hoe lang blijft het account geschorst?

Vraag 3) Bent u ervan op de hoogte dat mevrouw van Hertum beweert dat het account niet zozeer geschorst is, alswel verhuisd gaat worden?

Vraag 4) Als het account geschorst is omdat, zoals sommige mensen beweren, mevrouw van Hertum de rekening niet betaald heeft, wordt de domeinnaam dan binnenkort te koop gezet?

Vraag 5) Denkt u dat iemand meer dan twee kwartjes voor die domeinnaam zou willen betalen?

De eerste antwoorden luidden:

Vraag 1) Dat gaat u niets aan.

Vraag 2) Permanent.

Vraag 3) Neen, daar was ik niet van op de hoogte. Daarnaast: wat mevrouw van Hertum wel of niet beweert alsmede wat ze wel of niet gaat doen is volledig aan mevrouw van Hertum.

Vraag 4) Zie het antwoord op vraag 1.

Vraag 5) Dat laat mij volledig koud.

Het is toch wat. Maar niet genoeg. Dus:

Het antwoord op vraag 1 is onjuist, dus herhaal ik die vraag maar even:

Vraag 1) Waarom is het account geschorst?

Het antwoord op vraag 2 is duidelijk, evenals dat op vraag 3. Of de beide antwoorden waar zijn, valt te betwijfelen, maar ik hou je in de gaten, dus als je gelogen hebt, zie ik dat t.z.t. vanzelf.

Voor het antwoord op vraag 4 geldt hetzelfde als dat op vraag 1, dus hier komt vraag 4 nog een keer:

Vraag 4) Als het account geschorst is omdat, zoals sommige mensen beweren, mevrouw van Hertum de rekening niet betaald heeft, wordt de domeinnaam dan binnenkort te koop gezet?

Hierbij geldt dat de vraag misschien iets aan duidelijkheid te wensen overlaat en dat het mij niet zozeer interesseert of mevrouw van Hertum de rekening niet betaald heeft, alswel of de domeinnaam binnenkort te koop gezet wordt. Daarom herformuleer ik vraag 4 als volgt:

Vraag 4) Wordt de domeinnaam binnenkort te koop gezet?

Het antwoord op vraag 5 is, zeker als jij nog geld tegoed hebt van mevrouw van Hertum, wat merkwaardig, maar wel duidelijk.

Er zijn inmiddels trouwens een paar vragen bijgekomen en aangezien je in je mailtje liet weten prijs te stellen op serieuze vragen, stel ik die nu gelijk maar even:

Vraag 6) Weet je dat je nog steeds strafbaar bent met je “CoreISP.net Corporation”?

Vraag 7) Vind je het zelf niet een beetje sneu dat je, hoewel strafbaar, kennelijk zo’n kleine krabbelaar bent dat men je maar laat begaan?

Vraag 8) Loopt ProVided een beetje?

Vraag 9) Als het antwoord op vraag 8 ja is, waarom wordt ProVided.nl dan gehost op een server van CoreISP?

Vraag 10) Op provided.nl doe je je groter voor dan je bent. Dat is strafbaar. Wist je dat?

Vervolgens schreef onze doctorandus onder andere:

[…] mocht je zo dom zijn mijn vragen daadwerkelijk onbeantwoord te laten, en zo schat ik je eerlijk gezegd wel in, [dan zullen] mijn conclusies de volgende zijn:

Vraag 1 blijft onbeantwoord omdat je daar geen antwoord op hebt, aangezien yvonnevanhertum.com gewoon binnen een paar dagen weer in de lucht is, net als alle voorgaande keren dat het account zogenaamd geschorst was.

Vraag 4 blijft om dezelfde reden van antwoord verstoken.

De vragen 6 tot en met 10 waren een beetje te serieus voor je en om die reden probeer je met een smoesje, namelijk dat mijn toon je niet aanstaat, onder de beantwoording uit te komen. Voor 6, 7 en 10 betekent dat dat het antwoord wel “ja” zal luiden, voor 8 ga ik uit van een “neen” en vraag 9 hoeft dan niet eens meer beantwoord te worden.

Wij hebben net even gekeken en wij kunnen u mededelen dat onze doctorandus er met zijn conclusie betreffende de vragen 1 en 4 lelijk naastzat: yvonnevanhertum.com is nog steeds ‘geschorst’. Maar goed. Er ontstonden nog wat meer vragen:

[…] er [zijn]  nog twee vragen bijgekomen. Het is namelijk zo dat je in het verleden op Opinieleiders.nl behalve een “megalomane MBOwer” ook “een klungel” en “een prutser” bent genoemd, maar nu heb ik even wat gekoekeld op Coreisp, Dedicatedbox en nog zo wat en ben ik jouw naam en die van jouw ‘bedrijven’ ook tegengekomen in verband met het hosten van criminele botnets en het factureren van niet geleverde prestaties, wat ook omschreven zou kunnen worden als oplichting.

De nieuwe vragen zijn derhalve:
Vraag 11) Hoe wil je in het aanstaande stukje liever genoemd worden? Een klungel, een prutser of een oplichter?

Vraag 12) Of zou je nog iets ter verdediging kunnen aanvoeren?

Met een tomeloze energie, een betere zaak waardig, bleef onze doctorandus bezig:

Er blijven maar vragen bijkomen en om je de kans te geven ze te beantwoorden blijf ik ze stellen, want zo ben ik nu eenmaal:

Vraag 13) Was jij op de hoogte van het feit dat jij botnets hostte?

Vraag 14) Zo neen, waarom niet?

Vraag 15) Als het antwoord op 13 “ja” is, wist je dan niet dat het criminele botnets waren?

Vraag 16) Je noemt je ook Whatsapphack en claimt iets gehackt te hebben. Als je werkelijk in staat bent iets te hacken, wat ik betwijfel, zou ik dus moeten veronderstellen dat je als webruimteverschaffer niet zozeer een klungel of een prutser bent, maar wel degelijk een bewuste oplichter. Hoe zie je dat zelf?

Vraag 17) Ergens antwoord je op de vraag “What is your dream job?” “I’m good where I am; owning a ISP.” Is het bezit van een paar nepbedrijfjes en een eenmanszaak werkelijk je “dream job”?

Vraag 18) Heb je al met mevrouw van Hertum overlegd over de datum en het tijdstip waarop je het ‘geschorste’ yvonnevanhertum.com weer in de lucht brengt, zoals je dat ook bij alle voorgaande ‘schorsingen’ en ‘crashes’ gedaan hebt?

Dat hij geen antwoord kreeg, kon hem niet deren:

Vraag 19) Met Dedicatedbox beloof je je klanten “world-class dedicated hosting”, maar volgens mijn gegevens worden dedicatedbox.us en Coreisp.net gehost op dezelfde server, samen met ongeveer 70 andere domeinen. Als ik het positief zou willen uitleggen, zou ik kunnen zeggen dat je een geheel eigen definitie van “dedicated hosting” hanteert, maar ik heb geen reden om het positief te willen uitleggen. Dit riekt naar boerenbedrog. Hoe zie je dat zelf?

Vraag 20) Je beweert dat je bedrijven hun hoofdkwartieren hebben in Zierikzee en Fremont, CA. Zierikzee ligt voor de hand, maar hoe ben je erin geslaagd een hoofdkantoor op te zetten in Californië, zonder dat je ooit in een vliegtuig had gezeten? Ben je met de boot geweest?

Vraag 21) De afgelopen jaren heb je geld verdiend met ‘bedrijven’ die niet stonden ingeschreven bij de KvK. Heb je wel netjes belasting betaald over je inkomsten?

Vraag 22) Denk je dat het erg zinvol is mijn vragen onbeantwoord te laten?

Niet al te lang na het vorige meeltje:

Je beweert ergens dat je 4 maanden gewerkt hebt bij Syntess Software in Zierikzee. Je zegt onder andere: “Brought in to setup and customize TeamViewer software for the entire helpdesk and all clients and run tests for load balancing and IPv6 support for FireBird software.” Uitgaand van jouw neiging om je veel groter voor te doen dan je bent, concludeer ik dat je kennelijk vier maanden stage hebt gelopen bij genoemd bedrijf.

Vandaar de volgende vragen:

Vraag 23) Waarom duurde je stage maar 4 maanden, in plaats van de gebruikelijke 5?

Vraag 24) Is vier maanden niet een beetje veel om TeamViewer en FireBird aan de praat te krijgen?

Vraag 25) Als ik de aardige mensen bij Syntess Software ga vragen of ze jou kennen, wat gaan ze mij dan vertellen?

Vraag 26) Moet ik ze nog de groeten van je doen?

Onze doctorandus sloot dit afstandsinterview af met:

Kun je je vraag 24 nog herinneren? Neen? Welnu, die luidde: “Vraag 24) Is vier maanden niet een beetje veel om TeamViewer en FireBird aan de praat te krijgen?”

Inmiddels hebben de aardige mensen van TeamViewer mij laten weten dat vier maanden wel degelijk een beetje lang is.

Vraag 27) Heb je werkelijk vier maanden nodig gehad om TeamViewer en FireBird aan de praat te krijgen?

Vraag 28) Vind je jezelf dan niet een beetje een sneue klungel?

Vraag 29) Yvonnevanhertum.com biedt nog steeds alleen de mededeling dat het account geschorst is. Bij alle vorige pseudoschorsingen en nepcrashes had jij, of zij, veel minder tijd nodig om haar sneue koppiepeestblerghje weer volop bagger te laten produceren. Waarom lukt dat nu niet?

En daar is het vooralsnog bij gebleven. Wij zijn reuze benieuwd of meneer van Hoewijk zich zal verwaardigen de vragen alsnog te beantwoorden, maar we gaan er niet op zitten wachten.

25-10-2012 14.54 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Webzijden, Yvonne van Hertum

Er zijn 2 reacties op “Liroy van Hoewijk, de sneue kneus van ‘CoreISP’”

 1. Yvonnis says:

  Ik begrijp niet helemaal dat ik geen volledige naam van een hosting provider van Yvonne van Hertum mag noemen, terwijl u dat zelf herhaaldelijk wel doet. Ook begrijp ik niet dat ik geen bedrijfsadres van haar nieuwe hosting provider mag plaatsen terwijl u weblinks naar datzelfde bedrijfsadres en het linked-in account van de eigenaar laat staan. Uw wegen zijn ondoorgrondelijk, maar dat terzijde.

  Website Dutchpredators.info berichtte in juli 2011 al dat Provided een strafbaar éénmanszaakje was.

  bron: http://www.dutchpredators.info/2011/07/coreisp-gaat-verder-als-provided/

  Kennelijk is er niets veranderd, behalve dan dat Liroy van Hoewijk veel te laat Yvonne van Hertum de deur heeft uitgetrapt wegens wanbetaling. Na anderhalf jaar belooft Liroy nog steeds dat zijn 06-nummer wordt aangepast in een vaste lijn. Welke idioot gelooft dat nog? Ik vraag me af hoelang het nog duurt voordat dit strafbare éénmanszaakje failliet gaat.

 2. Found 5 domains hosted on the same web server as yvonnevanhertum.net (46.249.49.244).

  stopkinderseks.com (linkback)

  http://www.ebay.co.uk (linkback)

  http://www.stopkinderseks.com (linkback)

  http://www.yvonnevanhertum.net (linkback)

  yvonnevanhertum.net (linkback)

  http://www.yougetsignal.com/tools/web-sites-on-web-server/


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.19 RSS-feed/RSS-feed reacties